Dé CRM-oplossing voor
projectmanagement

De CRM oplossing voor project management is Ifunds Engage PME.

Ifunds Engage PME

Dé CRM-oplossing voor je projectenadministratie is Ifunds PME (Project Management and Evaluation). Deze oplossing biedt waardevolle inzichten in je lopende én afgeronde projecten, de bijbehorende activiteiten, inkomsten & uitgaven en projectindicatoren om de effectiviteit van je projecten te kunnen registreren én beoordelen. Ifunds Engage PME wordt altijd als module geleverd van een oplossing waarin ook Ifunds Engage Fundraising en/of Members een rol spelen.

Wij ontwerpen voor jou een workflow die volledig is toegespitst op jullie specifieke situatie, waarmee je onbezorgd je projecten kunt beheren. Bovendien legt onze oplossing belangrijke details van partners vast voor een betere onderlinge samenwerking. Zo weet je precies in welke volgorde je welke stappen moet zetten met welke partners. De oplossing van Ifunds is volledig opgezet volgens de IATI standaard – dé internationaal geldende branche specifieke rapportage tool.

De basis is Microsoft Dynamics 365 – met de slimmigheden van Ifunds. Omdat elke organisatie anders is, stellen wij elk pakket op maat samen. Natuurlijk is deze oplossing volgens jouw specifieke wensen met modules uit te breiden en simpelweg te koppelen aan software van derden.

Welke oplossingen bieden wij jou?

Of je nu donateurs en vrijwilligers, leden of sympathisanten hebt… Of je subsidies verstrekt, fondsen werft of contributies int… Er is een Ifunds CRM-oplossing voor jou. Ook voor het goed monitoren van projecten en transparant communiceren met de achterban over waar de inkomsten aan worden besteed, kun je bij ons terecht. Ook helpen we je jouw campagnes te personaliseren en te verspreiden over al je online én offline kanalen door middel van marketing automation en campagne management oplossingen. Met welke slimme oplossing(en) ga jij aan de slag?