Dé CRM-oplossing voor projectadministratie
Met Engage 365 PME kun je eenvoudig projecten beheren, controleren & evalueren

Dé CRM-oplossing voor je projectadministratie is Ifunds PME (Project Management and Evaluation). Deze oplossing biedt waardevolle inzichten in je lopende én afgeronde projecten. Inzichten in de activiteiten, inkomsten & uitgaven en indicatoren om de effectiviteit van je projecten te kunnen registreren én beoordelen.

Ifunds Engage PME wordt altijd als module geleverd van een oplossing waarin ook Engage Fundraising en/of Members een rol spelen. Wij ontwerpen voor jou een workflow die volledig is toegespitst op jullie specifieke situatie, waarmee je onbezorgd je projecten kunt beheren. Bovendien legt onze oplossing belangrijke details van partners vast voor een betere onderlinge samenwerking. De oplossing van Ifunds is volledig opgezet volgens de IATI standaard – dé internationaal geldende branche specifieke rapportage tool.

De basis is Microsoft Dynamics 365 – met de slimmigheden van Ifunds. Omdat elke organisatie anders is, stellen wij elk pakket op maat samen. Natuurlijk is deze oplossing volgens jouw specifieke wensen met modules uit te breiden en simpelweg te koppelen aan software van derden.

Waarom kies je voor Ifunds Engage 365 PME?
Omdat je als fondsenwervende organisatie continu in control wil zijn over lopende projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijpassende artikelen & documenten

Download nu de factsheet Ifunds Engage 365 PME

Ben je een non-profit organisatie met een behoefte voor projectadministratie? Dan is Ifunds Engage 365 PME dé oplossing. Engage 365 PME staat voor Project Monitoring and Evaluation en stelt jouw organisatie in staat om eenvoudig projecten te beheren, controleren en evalueren. Deze oplossing biedt waardevolle inzichten in je lopende... Lees verder

Edukans live op Engage 365!

Edukans, reeds klant sinds 2013 (toen als UnieNZV), is onlangs live gegaan op ons nieuwste platform: Engage 365 FundRaising + Engage 365 ProjectMonitoringEvaluation op basis van Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement. Met de steun van scholen, particuliere donateurs, kerken, bedrijven en overheden bouwt Edukans aan een wereld waar ieder... Lees verder