Edukans live op Engage 365!

Edukans, reeds klant sinds 2013 (toen als UnieNZV), is onlangs live gegaan op ons nieuwste platform: Engage 365 FundRaising + Engage 365 ProjectMonitoringEvaluation op basis van Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement.

Met de steun van scholen, particuliere donateurs, kerken, bedrijven en overheden bouwt Edukans aan een wereld waar ieder kind de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen en uit te groeien tot een volwassene vol zelfvertrouwen. Edukans verbetert de kwaliteit van het onderwijs, zorgt voor gelijke kansen voor jongens en meisjes en voor beter onderwijs in noodsituaties. Omdat ze werken aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden, maakt Edukans de wereld een beetje mooier.

En laat dat – de wereld een beetje leuker en mooier maken – exact dat zijn, wat Ifunds met haar oplossingen wil bijdragen aan non-profitorganisaties. We helpen organisaties in het optimaliseren van diverse processen, zodat er zoveel mogelijk geld gaat naar het doel waar de organisatie voor staat. Ifunds ondersteunt bij Edukans de fondsenwervende processen, maar ook leveren we de software die de projectbestedingen en -resultaten in de ontwikkelingslanden inzichtelijk maakt (Project Monitoring en Evaluation [PME] inclusief IATI rapportage). Ifunds dankt Edukans voor het blijvende vertrouwen en we zien uit naar een mooie verdere samenwerking.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 juni 2019