Hoe kunnen we je helpen?

Wat ons uniek maakt, is het feit dat we kant en klare oplossingen hebben. Door onze jarenlange ervaring met non-profit organisaties kennen wij de processen.

Of je nu donateurs en vrijwilligers, leden of sympathisanten hebt… Of je subsidies verstrekt, fondsen werft of contributies int…
Er is een Ifunds CRM-oplossing voor jou. Ook voor het goed monitoren van projecten en transparant communiceren met de achterban over waar de inkomsten aan worden besteed, kun je bij ons terecht. Ook helpen we je jouw campagnes te personaliseren en te verspreiden over al je online én offline kanalen door middel van marketing automation en campagne management oplossingen. We weten wat jij nodig hebt en bij het ontwikkelen van onze producten staat die kennis centraal. Uiteraard blijft er ook ruimte om jouw eigen specifieke wensen daarin kwijt te kunnen.

Met Microsoft Dynamics als basis zijn onze oplossingen krachtig, veelzijdig, toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk. Wij bieden onze oplossing als een service aan (SaaS), zodat jij blijft profiteren van de continue doorontwikkeling van Microsoft en van ons. Met welke slimme oplossing(en) ga jij aan de slag?

De oplossing om je donateurs te betrekken, boeien en te binden gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Dé CRM-oplossing voor verenigingen en ledenorganisaties. Creëer nu real-time een compleet beeld van jouw leden.

Dé campagnemanagement en marketing automation oplossing voor non-profit organisaties. Deze oplossing is een aanvulling op Engage 365 FR óf Engage 365 ME.

Met Engage 365 PME kun je eenvoudig projecten beheren, controleren en evalueren.

Dé CRM-oplossing voor vermogensfondsen. Één gecentraliseerd portal waar alles samenkomt.