Dé oplossing voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkers
Grant Management, alles centraal op 1 plek

Grant Management van Ifunds is dé oplossing voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkers. Het is het centrale punt voor alle informatie en communicatie rondom een aanvraag. Met Grant Management worden de juiste stappen in de juiste volgorde doorlopen, de juiste mensen worden geconsulteerd en geïnformeerd.

Veel organisaties werken met Microsoft Office 365. Grant Management is gehost in dezelfde Microsoft omgeving en is daarom goed te integreren met programma’s zoals SharePoint, Outlook en Power BI. Daarnaast profiteert u van de beveiliging, betrouwbaarheid en continue ontwikkeling van het Microsoft platform.

Het aanvraagportaal is de communicatieschakel tussen u en de aanvragers. Alle communicatie kan via het portal verlopen alsook kunnen vergaderingen gepland en bijgewoond worden. Aanvragers kunnen via het portaal aanvragen indienen, voortgangsrapportages indienen, vragen stellen en vragen beantwoorden. Zo is alle informatie op één digitale plek toegankelijk. Het portaal is eenvoudig toegankelijk via uw eigen website.

Grant Management biedt de mogelijkheid om zich eenvoudig aan te passen aan elk type fonds, ieder met zijn eigen processen en procedures. Alle stappen in van zo’n proces kunnen worden vastgelegd in een workflow. Het Grant Management Systeem weet dan precies wie welke taak op welk moment moet uitvoeren. De taken worden aan alle soorten gebruikers (fondsmedewerkers, aanvragers, externe adviseurs) aangeboden op een overzichtelijke takenlijst. Gebruikers die niet dagelijks met het systeem werken worden per e-mail op openstaande taken gewezen.

Alle financiële componenten die nodig zijn binnen de aanvraagadministratie voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkers zijn aanwezig binnen Grant Management. Financiers, budgetten, toekenningen, betalingen en vrijval kunnen geregistreerd worden. Uit te voeren betalingen kunnen worden ingelezen in uw bankprogramma zodat betalingen niet opnieuw hoeven worden ingevoerd.

 

Waarom kies je voor Grant Management?
Omdat je op zoek bent naar 1 digitale centrale oplossing om alles rondom
vermogensfondsen en subsidieverstrekkers te beheren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijpassende artikelen & documenten

28/05 | Download nu de factsheet Ifunds Engage Grant Management

Dé oplossing voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkers. Bent u een subsidieverstrekker of een vermogensfonds? Dan is Ifunds Engage Grant Management dé oplossing. Engage Grant Management (GM) biedt de voordelen van een standaard portal maar is flexibel genoeg om het aan te passen aan uw werkwijze. Bovendien heeft het een naadloze... Lees verder

04/03 | Ifunds Engage Grant Management (GM) is onze oplossing voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkers

Het krijgt vaak niet de meeste aandacht maar dat is eigenlijk onterecht: Ifunds levert al sinds jaar en dag een goede, complete en zeer bruikbare cloud oplossing voor de ‘digital transformation’ van vermogensfondsen en subsidieverstrekkers. Ifunds Engage Grant Management omvat een workflow engine om het proces van verwerken, aannemen, verrijken... Lees verder

04/12 | Looking back on our demo-time event!

Last Thursday we had the honour to host several (demo)sessions in the Dutch office where we informed more than 50 customers about the solutions we are offering. During the sessions we demonstrated the solutions of Engage 365, Ternair, ClickDimensions and Data Inside. Some of the sessions involved customer success... Lees verder