Ook met onze trainingen staan
we voor je klaar!

Trainingen

Wanneer één van onze oplossingen is geïmplementeerd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Met onze trainingen hebben alle gebruikers het nieuwe systeem snel onder de knie. Denk hierbij aan een standaard gebruikerstraining, geschikt voor alle gebruikers, óf een specifieke training voor de geavanceerde gebruikers, bijvoorbeeld rondom het maken van selecties of rapportages. Natuurlijk kunnen ook specifieke vragen of een heel specifiek onderdeel van jullie systeem getraind worden, hiervoor maken we graag een training op maat! Alle trainingen kunnen bij jullie op kantoor gegeven worden, maar als je tijdens de training zeker wil weten dat je niet gestoord wordt ben je ook van harte welkom in ons eigen pand in Nieuwegein. We bieden zowel algemene klassikale trainingen aan, als trainingen in kleine groepen, waar meer aandacht is voor specifieke vragen en interactie.

Voor zowel een standaardcursus als voor een training op maat kun je bij ons terecht. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen!

Welke ondersteuningen bieden wij jou?

Onze consultants kom je tegen voor en tijdens de implementatie van de Ifunds CRM-oplossingen. Maar ook daarna, om processen verder te optimaliseren of nieuwe processen in te richten. Heb je vragen over hoe het systeem werkt of de meldingen die oppoppen, dan kun je terecht bij onze product supportmedewerkers. Of misschien heb je behoefte aan extra trainingen, standaard of op maat. En ook voor extra handjes kun je bij ons aankloppen. Heb je meer werk dan je aankunt? Wij zijn graag jouw collega’s op afstand. Niet alleen kunnen we selecties voor je doen of bankbestanden voor je importeren, we kunnen nog heel veel meer voor je betekenen. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?