Webinar | Hoe de Microsoft Cloud for Non-Profit ondersteunt in het verhogen van jouw donor betrokkenheid

Naast de moderne werkplek, het werken via Teams en Outlook, levert Microsoft ook Business Applicaties aan Non-Profits. Met deze apps kunnen charitatieve instellingen & verenigingen de instroom van leden en donaties laten groeien en de betrokkenheid vergroten. Hiermee wordt je achterban meer fan en zullen de hoeveelheid donaties toenemen! Organisaties als Artsen zonder Grenzen, Amref Flying Doctors, VPRO en Wakker Dier gingen je al voor. Tijdens dit webinar legt Microsoft partner Ifunds je uit hoe ze nu al meer dan 200 Non-Profits in Nederland en Duitsland helpen met hun op Microsoft gebaseerde oplossing, Ifunds Engage 365.

Deze business applicatie vormt de oplossing voor elke Non-Profit die meer data gedreven (denk aan relationele en financiële data) wil gaan werken.

Schrijf je in

Tijdens dit webinar komen de volgende topics aan bod:

  • Introductie van de nieuwe Microsoft Cloud for Non-Profit;
  • Multi-channel donor journeys bouwen met Dynamics business apps;
  • Real-time inzichten en rapportage mogelijkheden op campagnes en programma’s;
  • Hoe je snel aan de slag kan met deze business applicaties middels de bewezen aanpak van Ifunds.
Wil jij dit ook voor jouw Non-Profit? Schrijf je dan vrijblijvend in voor het webinar welke wij organiseren op 24 november om 10.00 uur waarin wij samen met Microsoft laten zien welke toegevoegde waarde Microsoft Cloud for Non-Profit voor een organisatie als die van jou kan brengen alsook inspireren we jullie met enkele voorbeelden van organisaties die al gebruik maken van de Microsoft technologie.
Terug naar overzicht

Geplaatst op 11 oktober 2022