Vrijwilligers Kick-off Dit Koningskind online

mei 2021, Ifunds Nieuwegein

Vorige maand heeft Ifunds een webinar gefaciliteerd voor onze klant Dit Koningskind in de studio in Nieuwegein. Dit Koningskind ondersteunt mensen met uiteenlopende uitdagingen met vakanties en andere activiteiten. Voor hun vakanties werken ze met een team van zo’n 200 vakantie-vrijwilligers. Dit webinar werd georganiseerd als online variant op de jaarlijkse kick-off met hun vrijwilligers. De opkomst was goed, er namen 160 deel aan het webinar.

Meerdere Janny’s
Tijdens de tweede helft van het webinar zorgden we ervoor dat alle aanwezigen hun specifieke vakantiegroep konden ontmoeten in een break-out room, wat best een technische uitdaging was. Vooral omdat er 5 mensen waren met alleen de naam “Janny (gast)”, waardoor het moeilijk was om te beslissen welke Janny in welke groep behoorde…..
Maar uiteindelijk waren ze erg blij met het resultaat.

Over Dit KoningskindĀ 
Dit Koningskind ondersteunt christenen bij moeiten van het leven met een beperking en inspireert en motiveert tot intensieve onderlinge verbondenheid omdat ieder mens nodig is in Gods gezin. Dit Koningskind organiseert vakanties, webinars en andere activiteiten.

Ifunds Studio Nieuwegein
Wilt u ook gebruik maken van onze studio, neem dan contact met ons op via info@ifunds.nl voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 7 mei 2021