Veranderingen bij Ifunds

20 april 2021, Nieuwgein

“♫Times are changing♫”

Ifunds, al meer dan 25 jaar specialist in CRM voor non-profit organisaties. Ifunds heeft zich in al die jaren steeds aangepast aan de wensen van de klant en de voortgang van de techniek.
Een aantal jaar geleden is de strategie ingezet om CRM als kant en klaar cloud-product op het Microsoft365 platform te gaan leveren. De cloud-producten van Ifunds zijn ontworpen om non-profit organisaties zoals fondsenwervende, ledenwervende of fondsverstrekkende organisaties op moderne wijze in staat te stellen alle marketing en financiële processen met de achterban goed uit te voeren. De Ifunds producten helpen om de juiste multi-channel customer of donor journeys in te zetten en alle relaties met de achterban goed te beheren en beheersen.
Het gebruik van de Microsoft technologie als basis betekent voor gebruikers een zeer aantrekkelijk geprijsd platform met echte integratie van alle bedrijfsapplicaties zoals Microsoft Office356, continue doorontwikkeling en innovaties, maar ook op professioneel niveau geregelde stabiliteit en (data-)veiligheid.

In de afgelopen jaren heeft Edwin Schalk als CEO van Ifunds Group de transformatie van Ifunds geleid. Naast de succesvolle ontwikkeling en introductie van de SaaS producten Engage365 (fundraising, members, PME) en Grant Management is Ifunds onder leiding van Edwin omgevormd tot één bedrijf met één vernieuwd team.  Een mooi moment om het stokje over te dragen. Edwin heeft besloten per 1 april 2021 zijn rol als Managing Director van Ifunds Nederland over te dragen aan Ester van Heuven. Ester heeft al sinds 2019 diverse rollen bekleed binnen het Ifunds team. Tot 30 juni werken Edwin en Ester samen om lopende zaken bij Ester onder te brengen en rondt Edwin nog een aantal projecten af. Na 30 juni blijft Edwin verbonden met en betrokken bij Ifunds als mede-aandeelhouder, vanuit een nieuwe rol als (non-executive) board member. Naast Managing Director van Ifunds Nederland was Edwin ook verantwoordelijk voor Ifunds Germany, gevestigd in Keulen. De dagelijkse leiding daar blijft in handen van Managing Director in Duitsland Klaus Falk Schenkel.

Ester van Heuven leidt vanaf 1 april als Managing Director het Ifunds management team dat in de kern naast haarzelf bestaat uit Sandra Maarse (Manager Delivery) en Seth van Ouwerkerk (Manager Marketing & Sales). Ester heeft ervaring in directieteams bij onder andere ICT-coöperatie SURFmarket, Jelmer, DHM Infra en bureau Brandeis. Met haar achtergrond in communicatie en bedrijfskunde (MBA) leidt zij organisaties succesvol naar een volgende fase. Samen met collega’s, klanten en partners zal zij de komende tijd de focus volledig leggen op de verdere ontwikkeling van cloud (SaaS-)producten en diensten en dat betekent een nóg beter product, dat door nóg meer klanten gebruikt gaat worden waarbij nóg meer diensten/services worden aangeboden. Dit om de klanten nóg beter in staat te stellen hun doelen te bereiken. Want dat is waar Ifunds het voor doet: door focus op de cloud nóg meer social impact creëren.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 april 2021