Mobieltjesactie Stichting Opkikker

Oude telefoon? Opkikker kan deze gebruiken!

Onze klant Stichting Opkikker was vorige maand op het Ifunds kantoor. St. Opkikker was in Nieuwegein, vanwege de migratie van Charibase naar Engage 365. Rob van Buren en Merijn van Dortmont van Ifunds helpen hen om de overstap naar Engage 365 soepel te laten verlopen. 

Stichting Opkikker
Opkikker is een organisatie die gezinnen met erg zieke kinderen helpt om de dag van hun leven te hebben en hopelijk hun zorgen even te vergeten. Jaarlijks organiseren zij meerdere evenementen ‘Opkikkerdagen’ voor 2.000 gezinnen. Die evenementen zijn hun core-business en Engage 365 gaat hen daarbij ondersteunen.

Mobieltjesactie Stichting Opkikker
Een van de acties van Opkikker is de Mobieltjesactie Campagne, waarbij ze zoveel mogelijk oude mobiele telefoons inzamelen. Per ingezamelde telefoon ontvangt Stichting Opkikker een vergoeding. Stichting Opkikker heeft dit jaar al meer dan 29.000 gsm’s ingezameld, dus laten we hen helpen om die aantallen verder naar boven te halen. De doos op onderstaande foto staat momenteel op het Ifunds kantoor.  Mocht je van plan zijn daarheen te gaan en heb je thuis oude mobieltjes liggen, neem deze dan mee en doneer ze!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 19 juni 2021