Klanten blij maken en software laten werken voor goede doelen – Marc Last

Wie is Marc?

Ik ben Marc, 33 jaar oude Rotterdammert, en ik werk inmiddels anderhalve maand bij Ifunds.

Dat is wel een heel kort antwoord, maar wel lekker duidelijk. Hoe kwam je bij Ifunds uit?

Ik ben bij Ifunds terecht gekomen via een oude kennis. Die bracht mij in contact met het bedrijf en na een kennismaking en wat gesprekken wist ik dat ik hier aan de slag wilde. Dat gevoel bleek gelukkig wederzijds!

Wat breng je mee?

Ik heb veel ervaring met het ondersteunen van klanten op een support afdeling. Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik zelfs een support team op mogen zetten. En bij mijn laatste werkgever heb ik veel ervaring op gedaan met oplossingen op het Microsoft platform, ook bij een support team.

Wat ga je doen bij Ifunds?

Ik houd ervan om me echt vast te bijten in een klantuitdaging. Als een klant een vraag of een probleem heeft, rust ik niet voordat ik die klant blij heb gemaakt. Het gaat me om het bieden van de beste oplossing. Mijn dag is goed als ik de telefoon ophang of een mail krijg van een klant en dat een klant dan tevreden is over wat ik voor hem of haar heb gedaan.

Waar ben je goed in?

Ik kan goed logisch denken en gestructureerd door een applicatie heen lopen. Dat helpt me om de juiste oplossing te bedenken. Ook ben ik doortastend. Ik rust niet voordat de oplossing geregeld is. In de tijd dat ik bij Ifunds werk, leer ik de oplossingen van Ifunds steeds beter kennen. Dat ik al eerder met Microsoft applicaties werkte, helpt me om hier snel meters in te maken.

Waarom Ifunds?

Goede doelen zijn belangrijk voor de maatschappij en ik vind het gaaf om hen te helpen om met onze software aan hun missie te werken!

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Buiten werktijd probeer ik, sinds kort, regelmatig te kickboxen en ben ik meerdere keren per maand te vinden op de schietvereniging in Kralingen.

Verder ben ik ook een fervent gamer! Dus na de werkuren op de laptop schakel ik over naar mijn PC en ga ik daar verder. 🤓 Ook volg ik graag alles met betrekking tot Formule 1, ik zal dus ook regelmatig op vrijdag de vrije training aan hebben staan tijdens werk en probeer elke kwalificatie en Race te kijken.

Ik heb er zin in om met de klanten van Ifunds samen te werken!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 oktober 2023