Mensen stimuleren en processen leuker maken

Introductie

Mensen zijn de belangrijkste schakel in elk werkproces! Dat moeten we niet uit het oog verliezen. Dat betekent dat processen logisch moeten zijn, systemen intuïtief en mensen kennis moeten hebben. Voeg daar werkplezier aan toe, dan is dat een leuk proces waar ik mezelf graag voor wil inzetten.

Rode draad: het proces ondersteunen en anderen helpen (zichzelf te helpen)

Mijn carrierepad kenmerkt zich door diverse heel uiteenlopende rollen. Ik hou ervan iets nieuws te leren en mijn horizon te verbreden. Kenmerken daarbij is dat of ik nou in een ziekenhuis werk, in het onderwijs of in een ict rol, de menselijke factor is altijd groot. Het willen ondersteunen van een ander en ook een kritisch oog voor het proces zit er bij mij gewoon ‘’ingebakken’’.

Focus op stimuleren en ontwikkelen

In mijn rol als trainer bij Logica kwam ik voor het eerst in aanraking met het geven van cursussen en ging ik tevens interne crm processen ondersteunen. Denk hierbij aan een stuk verandermanagement. Het veranderen van een stukje groepsdynamiek speelt daarin ook mee. Na een tijd in de ict te hebben gewerkt wilde ik iets anders en heb ik o.a. bij een internationale schakelklas gewerkt. Daar kon ik mezelf verder ontwikkelen op didactisch vlak en ook intuitief uitgedaagd werd om mezelf in te leven in mensen. Ik heb daar veel met jonge migranten gewerkt. Erg waardevol om te doen.

In september 2023 ben ik gestart bij Ifunds. Een organisatie waar mijn brede kennis en ervaring bij past en ook mijn maatschappelijk perspectief sluit goed aan bij de waarden van Ifunds.

Persoonlijk

Ik woon alweer een tijdje in Zevenaar, de omgeving waar ik altijd heb gewoond maar ben doordeweeks ook vaak in Arnhem bij mijn vriendin Monique. De afwisseling stad en dorp (Zevenaar is een groot dorp) bevalt me wel.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om het bos in te gaan om te wandelen of een stuk te fietsen. Verder pak ik graag een terrasje en speel ik gitaar. Voornamelijk akoestisch.

Zelfbewustzijn en zelfontwikkeling is ook belangrijk voor me en hiervoor mediteer ik en doe ik aan tai chi. Daarvandaan komt ook een stukje werken vanuit je intuitie.

Werken vanuit intuïtie en een bijdrage willen leveren

Voor mij is het van belang om een bijdrage te kunnen leveren aan mijn omgeving, zowel prive als in het werk. Dat geeft me voldoening en is een belangrijke waarde voor me. Het verbind mij met de omgeving. Als je met mensen werkt gaat het wat mij betreft niet alleen om de inhoud maar speelt ook mee hoe iemand zich erbij voelt.

Daarom spreek ik mensen graag face to face, zodat ik kan inspelen op wat ik zie en ervaar.

Dat is mijn startpunt en vandaar ga ik graag het contact aan om je verder te helpen

Groeten,

Jeroen

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 november 2023