Ifunds spreker op grootste evenement ter wereld: ChangeNOW 2023!

Groot nieuws! Microsoft heeft Ifunds gevraagd om te spreken op het grootste evenement ter wereld als het gaat om innovatieve oplossing voor de aarde: ChangeNOW 2023! We leven in een tijd met grote sociale- en ecologische uitdagingen zoals klimaatverandering, de plastic soep, groeiende ongelijkheid en armoede et cetera.. Kortom, de mens staat voor grote uitdagingen waar oplossingen voor bedacht moeten worden.

Als belangrijke Europese partner van Microsoft helpt Ifunds non-profit organisaties in verschillende landen, die bijdragen aan een betere en mooiere wereld, met innovatieve IT oplossingen voor hun bedrijfsprocessen. Op deze manier zijn zij nog beter in staat om sociale impact te maken. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Ifunds veel kennis over het digitaliseringsproces binnen NGO’s. Door de impact die onze unieke, specifiek op non-profit gerichte, oplossingen genereren bij onze klanten, mogen wij tijdens dit evenement een presentatie geven over hoe wij in Europa met onder andere Engage365, non-profit organisaties helpen bij het behalen van hun missie. Super gaaf!

ChangeNOW is een drie daags evenement waar de meest innovatieve oplossingen gepresenteerd worden en waar ‘changemakers’ van over de hele wereld samenkomen om hun ideeën met elkaar te delen en om actie te ondernemen om de grote uitdagingen van deze tijd aan te pakken. Met andere woorden: ChangeNOW slaat een brug tussen ondernemers, investeerders, bedrijven, creatieve geesten, beleidsmakers, NGO’s, opinieleiders, media, talent en burgers om verandering teweeg te brengen. Wil je onze pitch live bijwonen? Kom dan met ons mee naar: Join changeNOW 2023 – ChangeNOW.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 17 mei 2023