Grant Management Meet-ups

Ifunds Grant Management wordt continue doorontwikkeld waarin we telkens meer business toegevoegde waarde bieden. Een nieuwe release staat weer op stapel. Voordat we deze nieuwe release gaan uitrollen, laten we de nieuwigheden graag zien tijdens een live bijeenkomst.  

Nu we elkaar weer kunnen ontmoeten, organiseren we in september en oktober een viertal bijeenkomsten bij fondsen op kantoor, verspreid over het land. Zo kun je als het ware als fonds op bezoek bij een ander fonds en dat in de volgende regio’s: 

  • Voor de regio Amsterdam gaan we op bezoek bij Janivo Stichting op 22 september om 09.30 u (Geen inschrijvingen meer mogelijk)
  • Voor de regio Rijnmond e.o. gaan we op bezoek bij Sint Laurensfonds op 27 september om 15.00 u (Geen inschrijvingen meer mogelijk)
  • Voor de regio Maarsbergen gaan we op bezoek bij Stichting Elise Mathilde op 26 september om 15.00 u (Schrijf je hier nog in)

Tijdens deze 2-uur durende meet-ups presenteren we de laatste nieuwe features van Ifunds Grant Management en is er de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie bij te praten met ontvangende fonds. 

Schrijf je hier direct in voor een van de meet-ups, plaatsen zijn beperkt. Kun je niet fysiek aansluiten maar wel nieuwsgierig naar de nieuwste features, geen punt schrijf je dan vrijblijvend in voor het webinar wat we op 13 oktober om 15 uur organiseren. 

Schrijf je in voor het webinar!

 

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 september 2022