Get ready for Ustawi!

Engage 365 Fundraising Release 4.6 is here!

Lees hier alles over de nieuwste release voor Engage 365 Fundraising: Ustawi. Ustawi staat voor “Welzijn” in het Swahili. En dat is precies wat we met deze nieuwe update op het oog hebben!

  1. Budgetfunctionaliteit in Engage 365 PME

De nieuw toegevoegde Budget functionaliteit in Engage 365 PME stelt organisaties in staat om hun (activiteit)budgetten efficiënt te beheren en te monitoren. Maar ook voor Fondsenwervende klanten is dit een mooie toevoeging want hiermee kunnen organisaties hun fondsenwervingsactiviteiten beter plannen en coördineren. Enkele voordelen van deze functionaliteit zijn: 

  • Uitgebreide budgetinformatie: Organisaties kunnen nu daadwerkelijke inkomsten en overheadkosten volgen op basis van transacties, evenals verwachte inkomsten op basis van toezeggingen. Ook is het mogelijk om toekomstige inkomsten te volgen op basis van verwachte toezeggingen, en subsidies op basis van subsidieverzoeken.
  • Budgetperioden voor consistentie: Organisaties kunnen budgetperioden definiëren om de consistentie van hun budgetten te waarborgen.
  • Overboekingen tussen budgetten: Het is nu mogelijk om fondsen over te boeken tussen verschillende (activiteits)budgetten.
  • Visualisaties: De Budget functionaliteit wordt ondersteund door visualisaties zoals grafieken en dashboards, waardoor organisaties inzicht krijgen in hun budgetten. 

Deze toevoeging is van grote waarde voor Engage 365 PME, omdat het organisaties helpt hun fondsenwervingsactiviteiten efficiënter en effectiever te maken. 

  1. Huishoudens van gedeelde bankrekeningen in Engage 365 Fundraising

Deze verbetering heeft een dubbel voordeel. Bij het gebruik van huishoudens worden formulieren samengevoegd. Dat leidt tot een efficiëntere, nettere en handigere verwerkingsmethode.

Bovendien is er nieuwe functionaliteit toegevoegd waarmee je vanuit het bankmutatiebestand direct een huishouden kunt aanmaken wanneer iemand met een en/of rekening betaalt. Hierdoor wordt het bankrekeningnummer direct aan het huishouden gekoppeld in plaats van aan twee afzonderlijke contactpersonen.

Dit minimaliseert dubbele gegevens in het systeem en optimaliseert de matching in vervolgprocessen. 

  1. Engage Forms Online Donatie

De online betaaloplossing, Engage Forms, is uitgebreid, waardoor nu een onbeperkt aantal landingspagina’s live kunnen zijn.

Dit stelt gebruikers in staat om te differentiëren in bedragen en meerdere campagnes tegelijkertijd te draaien.

Hierdoor wordt de flexibiliteit van de Engage Forms-functionaliteit vergroot en kunnen organisaties hun online donatieprocessen verder optimaliseren. 

Wil je meer weten over wat deze nieuwe release voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons dan een bericht en we nemen contact met je op!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 23 november 2023