EpilepsieNL kiest voor Engage 365 Fundraising

Bron: Sander Helmes, Customer Succes manager Ifunds, 18 juni 2021

EpilepsieNL kiest opnieuw voor Engage 365

Afgelopen week liet EpilepsieNL weten dat ze willen migreren naar Engage 365 Fundraising in de cloud. Momenteel gebruikt EpilepsieNL de lokaal geïnstalleerde Engage versie, maar dit platform sluit niet aan bij de behoefte van de nieuwe EpilepsieNL organisatie.

Fusie en nieuwe naam
EpilepsieNL klinkt nieuw, dus sta ons toe ze aan u voor te stellen. EpilepsieNL is de nieuwe naam voor het Epilepsiefonds (huidige klant) en de Epilepsie Vereniging (het Epilepsiefonds). Beide organisaties besloten te fuseren tot één nieuwe organisatie genaamd EpilepsieNL.

EpilepsieNL
Met gebundelde krachten hoopt het Epilepsiefonds meer bij te dragen aan onderzoek, informatie en ontmoeting, want ruim 1 op de 100 Nederlanders heeft epilepsie. Tweederde van deze mensen kan door behandeling, medicatie en aanpassing van hun leefstijl de aanvallen onderdrukken. De nieuwe coalitie van en voor mensen met epilepsie heeft grote ambities. Het wil per jaar meerdere toponderzoeken financieren, de informatievoorziening moderniseren en de mogelijkheid voor mensen met epilepsie om elkaar (online) te ontmoeten vergroten.

Transformatie
Met deze fusie is de organisatie een transformatie in gang gezet onder leiding van Joost Wijnhoud (algemeen directeur). Een van de doelen voor deze transformatie is om op een modernere en digitalere manier contact te maken met hun supporters, daarom hadden ze een moderner systeem nodig. Zo wordt ook de Collecte Module (door-2-door fundraising) naar de cloud gebracht. 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 18 juni 2021