Optimaliseer fondsenwerving met krachtige, standaard dashboards

Natuurlijk weet je dat data een belangrijke rol speelt bij effectieve fondsenwerving. Het gebruik van standaard dashboards kan het verschil maken bij het sturen op inzichten en het maximaliseren van de impact van jouw fondsenwerving inspanningen. Die standaard dashboards zijn echter niet altijd vanzelfsprekend

Waarom zijn standaard dashboards essentieel voor fondsenwervers?
  • Datadriven fondsenwerving strategie: Met standaard dashboards heb je real-time inzicht in de prestaties van jouw fondsenwervingscampagnes. Dit stelt jou en jouw team in staat om weloverwogen strategieën te ontwikkelen en aan te passen op basis van actuele gegevens.
  • Efficiëntie en nauwkeurigheid: Het handmatig verzamelen en analyseren van gegevens kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Standaard dashboards bieden een geautomatiseerde en gestandaardiseerde rapportage-ervaring, waardoor je kostbare tijd bespaart en kunt vertrouwen op nauwkeurige gegevens.
  • Transparantie en verantwoording: Een dashboard biedt een duidelijk overzicht van de prestaties van jouw fondsenwerving. Dit bevordert transparantie binnen de organisatie en helpt bij het afleggen van verantwoording aan belanghebbenden.
Introducing: Onze nieuwe dienst voor fondsenwervers!
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we werken aan een speciale dienst voor standaard dashboards, toegespitst op fondsenwervers bij goede doelen organisaties. We willen dit niet alleen doen maar samen met onze klanten. Jouw inzichten en expertise nemen we graag mee om het product en de daarbij horende dienst goed af te stemmen op jouw behoeften.
Jouw input maakt het verschil!
We nodigen jou als fondsenwerver en klant van Ifunds uit om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van onze nieuwe dienst voor standaard dashboards. Jouw perspectieven en behoeften zijn van onschatbare waarde om een dashboard en daarbij horende dienst te ontwikkelen die naadloos aansluiten jouw uitdagingen en behoeften.
Wat kun je verwachten:
Fondsenwerving-gerichte aanpak: We luisteren naar jouw wensen en vereisten om een dashboard te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op de fondsenwervingsactiviteiten van goede doelen.
  • Belangrijke prestatie-indicatoren: Samen zullen we bepalen welke essentiële KPI’s en metrics moeten worden opgenomen in het dashboard om jou te helpen bij het nemen vandata driven beslissingen.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: We zullen ons richten op het ontwerpen van een intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard, zodat jij snel en gemakkelijk de benodigde informatie kunt vinden. Ook ten aanzien van de ondersteunende dienst maken we gezamenlijk keuzes zodat die echt voor jou gaat werken.
  • Pricing: We zijn ook benieuwd naar de manier waarop we deze dashboards prijstechnisch interessant genoeg voor jou aan kunnen bieden. Ook daarover gaan we graag met jou in gesprek over wat redelijk en haalbaar is.
Doe mee met ons – slechts 5 plekken beschikbaar!
Wil jij een actieve rol spelen in het vormgeven van onze nieuwe dienst voor fondsenwervers? Wij waarderen jouw betrokkenheid en expertise enorm! Maar wees er snel bij, want er zijn slechts 5 plekken beschikbaar voor dit initiatief. Door je snel aan te melden, vergroot je de kans om deel te nemen aan deze waardevolle samenwerking. Schrijf je hier in.
Samen kunnen we het potentieel van data ontsluiten en een blijvende positieve impact creëren!
Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 juli 2023