Toekomstklaar met de implementatie van Azure Synapse

De Engage 365 producten van Ifunds (Fundraising, Members en PME) maken dit jaar de overstap naar het gebruik van Azure Synapse Analytics. Zo is het nog eenvoudiger om externe data bronnen voor analyses of inzichten uit jouw donateurs of leden database te ontsluiten. 

Wij zien dit als de opstap naar het platform denken: Microsoft Dynamics als datawarehouse & Big-Data systeem waarop slimme technologieën aangesloten kunnen worden met als doel een zo verrijkt mogelijk beeld van jouw donateur(s). Voor ieder wat wils. De één wil wellicht met ingewikkelde selectievraagstukken aan de slag, de andere wil de data wellicht gebruiken voor machine learning toepassingen om binnenkomende giften sneller te kunnen verwerken. Met de stap naar Azure Synapse Analytics bereiden we ons zo voor op dergelijke slimme oplossingen. 

Tegelijkertijd kunnen we ons ook voorstellen dat het een wat ‘ver van je bed show is’. Daarom werken we met onze bestaande klanten momenteel aan de installatie van Azure Synapse ter vervanging van de oude tooling die we gebruikten. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je inzichten behoudt in je 360 graden donateursbeeld en je je goed kan voorbereiden voor de eerstvolgende grote mailing. 

Ben je op zoek naar meer informatie over Azure Synapse? Leuk om alvast even een doorkijkje naar de toekomst te krijgen op de website van Microsoft:

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 september 2022