Uitvoering Zomer Release in volle gang

–> Nieuwe update| Zomer Release verloopt succesvol, klik hier. 

In onze vorige nieuwsbrief hebben we de Zomer Release aangekondigd. Een release waarin we de update van Microsoft (met daarin  onder andere de nieuwe user interface van Dynamics 365), gecombineerd uitrollen met mooie nieuwe features van Engage 365 (onder meer de introductie van de Fundraising App en Online Help, vernieuwde matching van betalingen, verbeterde storno functionaliteit etc). Inmiddels is de uitvoering van de Zomer Release in volle gang.

Tijdens een online webinar in mei zijn al onze Engage 365 klanten uitgebreid geïnformeerd over de ins en outs van de Zomer Release en over de talloze andere mogelijkheden van het vernieuwde Microsoft Platform (zoals bijvoorbeeld Power Apps, Power Automate, de AI builder etc.)

De online training voor de eerste groep van key users en applicatiebeheerders, medio juni,  was een succes. Deelnemers gaven aan blij te zijn met alle nieuwe functionaliteiten die de release te bieden heeft. Ook de mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen,  werd gewaardeerd.

Verder is de impact van de release voor de meeste klanten inmiddels in kaart gebracht, besproken en staan de werkzaamheden gepland.  Amref bijt de spits af.  De update-, configuratie- & testwerkzaamheden zijn soepel verlopen en dinsdag gaan deze klant live!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 september 2020