Word jij onze nieuwe collega?

Ifunds groeit. Elke dag helpen wij non-profit organisaties het verschil te maken. Dit doen we met Ifunds Engage 356, de Microsoft Dynamics 365 oplossing toegespitst op non-profit organisaties. De drijfveer om non-profit organisaties te helpen hun sociale impact te maken is het kloppend hart van onze organisatie.

Werken bij Ifunds betekent vertrouwen en verantwoordelijkheid in je werk. Een dynamische baan waarin je bijdraagt aan projecten bij onze klanten. Zij staan in ons werk op de eerste plek. Wij zien jouw potentieel en bieden ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zodat je je volle potentieel kunt benutten en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team.

Microsoft Dynamics CRM LEAD Consultant

In de veelzijdige functie van CRM-consultant ben je samen met het Professional Services team verantwoordelijk voor het uitvoeren van implementaties en change projecten van en in de CRM-systemen van Ifunds.

 

Bekijk vacature

Medior Software Test Engineer

Als Medior Software Test Engineer draag je bij aan het opzetten en onderhouden van het automatisch test framework van ons product Ifunds Engage, hét product bovenop Microsoft Dynamics 365 voor goede doelen en verenigingen.

 

Bekijk vacature

Client Service Medewerker

Ben jij graag de smeerolie van een team en bruis je van de ideeën om handen en voeten te geven aan een klantgerichte strategie, het verhogen van klanttevredenheid en klantgericht servicebeheer? Heb je een IT of CRM-achtergrond? Dat zoeken wij jou!

 

Bekijk vacature

Stagiair CRM-projecten

Wij zijn op zoek naar een meewerkende stagiair als onderdeel van onze CRM-project teams, zowel bij nieuwe klanten als bij bestaande klanten. Ben jij graag je collega’s van dienst om zaken uit te werken en te ondersteunen en bruis je van de ideeën en wil je kennis te maken met deze mooie nieuwe wereld?

 

Bekijk vacature

Senior Dynamics 365 Developer

Als Senior Dynamics 365 developer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en de doorontwikkeling van Ifunds Engage, hét product bovenop Microsoft Dynamics 365 voor goede doelen en verenigingen. Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Bekijk vacature

Misschien staat er op dit moment voor jou geen passende vacature tussen, maar …

  • heeft de non-profitsector op een of andere manier je bovenmatige interesse of – beter nog – je hart?
  • kun jij een vertaalslag maken van processen naar het optimale gebruik van applicaties zonder dat het lijkt op Chinees?
  • ben jij communicatief erg vaardig en wil jij anderen graag helpen?
  • ben jij de rots in de branding tijdens de implementatie van een CRM-pakket?
  • ben je de ‘go to’ voor het maken van rapportages en het optimaliseren van processen?
  • loop je niet weg voor niet-dagelijkse en complexe bedrijfsprocessen?
  • kun jij goed zwemmen wanneer je in het diepe wordt gegooid?

Kom dan maar op! We gaan graag met je in gesprek. Wie weet word jij onze nieuwe collega.

Open Sollicitatie