Vacature Senior Dynamics 365 Developer

Functie omschrijving

Als Senior Dynamics 365 Developer ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en de doorontwikkeling van Ifunds Engage, hét product bovenop Microsoft Dynamics 365 voor goede doelen en verenigingen. Je zal de meeste tijd met je collega’s in het development team in-house functioneren echter kan het ook voorkomen dat je een aantal dagen bij de klant zit, of bij een van onze kantoren in de rest van Europa.

Je werkzaamheden zijn uitdagend en gevarieerd. Het is jouw taak om de nieuwste Microsoft ontwikkelingen toe te passen voor de non-profit sector om hiermee maximale sociale impact te realiseren. Samen met de Product Owner maak je ontwerpen en realiseer je innovatieve oplossingen met het development team. Na een grondige testcyclus wordt jouw werk doorgevoerd bij alle klanten van Ifunds. Met een focus op het leveren van SaaS diensten voor deze doelgroep is de kwaliteit van het product development team een groot asset.

Wat jij brengt

  • Je wilt dat jouw werk meer betekenis heeft door te werken aan oplossingen voor non-profit organisaties.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen professionele software/web ontwikkeling.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen van oplossingen op basis van Microsoft Dynamics CRM, certificering is een pré.
  • Je bent bekend met een of meer van de volgende technologieën: C#, ASP.NET, Azure Functions, Azure Service Bus, Web Services, JavaScript, Powershell, SQL, SSRS, LINQ, Ajax, JQuery.
  • Je hebt kennis en ervaring met Agile/Scrum.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van boekhoudkunde en financiële processen is een pré.

Wat wij bieden

Ifunds is er niet alleen voor non-profits, maar ook voor haar medewerkers. Zo bieden wij een tijd voor tijd regeling voor vrijwilligerswerk en krijg je de kans om continue op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Regelmatig organiseert Ifunds in-house trainingen door de meest bekende namen in de CRM wereld. Dit jaar komen George Doubinski en David Yack een aantal dagen naar Ifunds om ons team te trainen in de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast krijgt elke ontwikkelaar toegang tot Pluralsight trainingen én een eigen MSDN abonnement. Uiteraard hoort hier ook een marktconform salaris bij en gezellige collega’s.

Heb je vragen of wil je weten waarom ik zo graag bij Ifunds werk? Bel dan met Ronald Lemmen +033 467 70 30. Herken jij jezelf hier in en wordt jij warm van de dingen die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te sturen.

Soliciteer

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 mei 2018