Zomer Release verloopt succesvol

De afgelopen warme zomerse weken hebben we geen tijd gehad om het wat rustiger aan te doen. De uitrol van de Zomer Release, een release waarin we de update van Microsoft hebben gecombineerd met nieuwe features van Engage 365, was, naast onze andere werkzaamheden, immers in volle gang. En dat was leuk!

Na de online training in juni heeft er ook  in juli en augustus een online training plaatst gevonden om applicatiebeheerders en key users uitleg te geven over de nieuwe functionaliteiten.
De uitrol zelf  is goed verlopen. De ingebruikname van Engage 365 V4.1 blijkt nauwelijks problemen op te leveren. Het aantal bugs wat boven water is gekomen na de uitrol bij de eerste klanten is niet noemenswaardig en de nieuwe features worden succesvol in gebruik genomen.  Het werken met de nieuwe user interface van Microsoft blijkt voor sommige eindgebruikers weleens waar even wennen maar al snel neemt de waardering voor de voordelen de overhand.

We zijn dan ook trots te kunnen vaststellen dat niet alleen de Zomer Release zelf maar ook de vernieuwde aanpak rondom het uitrollen van een major release goed uitpakt. Niet alleen vanwege de gedegen impact analyses van onze consultants maar ook dankzij de aandacht van de klanten voor het goed doortesten van de omgeving. Hierdoor zijn ook issues in klant specifieke functionaliteiten zeer beperkt gebleven.

Het grootste gedeelte van onze klanten werkt inmiddels met de nieuwe user interface en Engage 365 V4.1, de laatste klanten volgen deze maand.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 september 2020