Wycliffe is live!

Oktober 2021

De social heroes van Wycliffe zijn deze maand gestart met een stukje taart omdat ze iets te vieren hadden! Het cloud-project is succesvol verlopen van Engage 365 Fundraising on premise naar de cloud! Hierdoor kan Wycliffe gebruik maken van de laatste ontwikkelingen en de volledige integratie van Office 365 en Power BI met Engage 365.

Praktisch voorbeeld:
Met een API-koppeling kunnen alle online donaties van een web-formulier in Engage 365 Fundraising  automatische worden ingelezen. De donaties worden voorzien van de juiste kenmerken, zoals het emailadres van de donateur en de betreffende campagnenaam.

Naast het cloud-project bevatte dit project ook een belangrijk maatwerk component rondom de financiële stromen van Wycliffe. Er is een doorvertaling gemaakt naar de internationale organisatie. Naast een kantoor in Nederland is Wycliffe Bijbelvertalers namelijk actief in ondermeer Afrika en Azie.
Ook met Engage 365 PME wordt gestart, hiermee kan Wycliffe eenvoudig projecten beheren, controleren & evalueren.

Over Wycliffe
Wycliffe Bijbelvertalers richt zich op het vertalen van de Bijbel in talen waar Gods Woord nog niet is. Wycliffe wil dat iedereen Gods Woord kan begrijpen.

 

Meer weten over de genoemde Ifunds oplossing? Download dan hier de Factsheet Engage 365 Fundraising of bekijk de webinar 360-graden donateursbeeld met Enage 365 Fundrasing.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 22 oktober 2021