Terug van weggeweest…Auke van der Galiën

Auke van der Galiën, terug van weggeweest bij Ifunds. Ditmaal in de rol van Freelance Dynamics Consultant. Omdat Auke zowel voor als in de goede doelenwereld werkzaam is geweest, kan hij zich goed inleven in de kant van de klant. “Ik heb in het verleden veel kennis van de goede doelenwereld opgedaan. Daarom voel ik me ook sterk verbonden met deze non-profit organisaties. Ik zou mezelf dan ook niet zo gauw meer buiten deze wereld aan de slag zien gaan. 

Terug op het honk 

Auke heeft een veelzijdige achtergrond. Van het studeren van makelaardij tot het werken in de goede doelenwereld. In de goede doelenwereld heeft Auke gewerkt als directeur voor een kleinere non-profit organisatie “Stichting Antwoord”. Daarna vervulde hij nog een projectleiders rol en ging hij vervolgens aan de slag als Dynamics Consultant bij Ifunds. Na een korte stop is Auke weer terug van weggeweest bij Ifunds, maar nu als Freelance Dynamics Consultant. Waarom vraag je je af? “Ik geloof dat de klantengroep die Ifunds bedient uniek is, ik voel me sterk met deze organisaties verbonden. Door de inzet van slimme technologie zorgt Ifunds er dan ook voor dat we op die ons steentje bijdragen aan een betere wereld.”   

Naast zijn interesse voor alles wat met de goede doelen wereld te maken heeft, blijft Auke ook een echte “family man ”ondanks dat de kinderen de deur al uit zijn.  

Waar geniet Auke nog meer van? “Meerwaarde kunnen bieden voor je klanten en hierdoor non-profit organisaties een stap verder brengen in hun digitale ontwikkeling. Ja, daar word ik oprecht erg blij van.”

Inleving en kennis 

We zijn dan ook meer dan trots dat Auke opnieuw voor Ifunds en haar klanten heeft gekozen. Wat onze klanten van hem kunnen verwachten?  Een stevige dosis ervaring, inhoudelijke kennis en niet onbelangrijk inleving. Doordat Auke een lange geschiedenis heeft zowel als fondsenwerver alsook als medewerker in verschillende goede doelen organisaties, kent Auke beide kanten van de tafel wat zeer waardevol is. Dit zorgt ervoor dat hij dan ook uitstekend op de hoogte is van de processen binnen een fondsenwervende organisatie, waar deze organisaties behoefte aan hebben en hoe Ifunds hier een oplossing kan bieden. 

Vertrouwde gezichten 

Chief Commercial Officer (CCO) Seth van Ouwerkerk is blij met de terugkeer van Auke: “We zijn erg blij dat jij weer verbonden bent aan Ifunds en het is voor onze klanten ook fijn te zien dat oude vertrouwde gezichten met veel kennis weer over de vloer komen. Mooi om te zien dat je weer terug bent van weggeweest.”   

Kennismaken met Auke? Je vindt hem hier terug op LinkedIn ;-).

Terug naar overzicht

Geplaatst op 27 oktober 2022