Summer School 2020

Ifunds organiseert voor het eerst deze zomer haar summer school. In onze ogen de beste Ifunds vitamine boost om je know-how een flinke oppepper te geven tijdens de zomerperiode. Wil je jezelf graag bijscholen en/of jouw kennis verbreden? Dan zijn de volgende cursussen vast iets voor jou.

Cursus 1: Hoe interpreteer je informatie in Ifunds Engage 365 en zet je de geavanceerd zoeken functionaliteit in
Altijd al willen weten wat er nu eigenlijk in Engage 365 zit? Wat de overeenkomsten en verschillen tussen de contactpersonen zijn? Wat bijvoorbeeld het verloop is in je toezeggingen? Of hoeveel losse giften er elk jaar binnenkomen? Met behulp van selecties, grafieken en dashboards krijg je niet alleen inzicht, maar kun je deze inzichten ook nog eens aantrekkelijk presenteren in Ifunds Engage 365.

Voor wie?
Deze cursus is interessant voor elk type gebruiker die met data te maken heeft binnen de organisatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing- (doelgroep selecties) of finance rollen (rapportages). Voorwaarden om deel te kunnen nemen is dat je reeds enig inzicht hebt in de opbouw van de verschillende entiteiten in Ifunds Engage 365.

Lessons learned
Na de training kan je op basis van de data in je eigen systeem selecties maken voor bv. marketing- of rapportagedoeleinden. Met behulp van grafieken en dashboards maak je je output aantrekkelijk en inzichtelijk voor iedereen en creëer je meer inzicht in de verschillende groepen in Ifunds Engage 365.

Inschrijven?
Klik hier

Cursus 2: Werken met Fundraising Entry
Vraag je je wel eens met je handen in het haar af hoe je alle externe bestanden het beste kunt verwerken in Engage 365? Wil je wel analyses doen over welk telemarketingbureau nu met het beste resultaat komt, maar heb je geen idee hoe je alle resultaten in Engage 365 moet krijgen? Blijven afdelingen binnen jouw organisatie je Excel-bestanden toesturen en wil je graag naar ‘one single truth’?

Met Fundraising Entry kan je bestanden met contactpersonen, accounts, toezeggingen (en daarmee ook bankrekeningnummers en mandaten) en transacties eenvoudig en snel importeren in Ifunds Engage 365.

Voor wie?
Duik tijdens deze cursus de diepte in en kom alles te weten over werken met Fundraising Entry. Deze cursus is bedoeld voor: applicatiebeheerders, key-users marketingafdeling & key-users financiële administratie met een algemeen kennisniveau van Ifunds Engage 365.

Lessons learned
Na de training ben je in staat om (externe) bestanden ‘klaar’ te maken voor Ifunds Engage 365 en kan je deze zo snel als mogelijk laten verwerken door de Fundraising Entry. Je hebt inzicht gekregen in wat wel en niet kan, en hoe je het systeem voor je kan laten werken wanneer het gaat om grote bestanden met financiële informatie.

Inschrijven?
Klik hier

Cursus : Werken met Engage 365, de basis
Ben je net begonnen in je nieuwe baan als front-office medewerker of fondsenwerver en/of geen ervaring met Engage 365? Dan helpen we je graag op weg met de Engage 365 basistraining. Tijdens de training gaan we aan de slag met het vastleggen en opzoeken van donateurs informatie en hoe jij je weg kan vinden binnen Engage 365. Het onderhouden van contact met je donateur leer je vast te leggen alsmede het aanmaken van taken en activiteiten voor jezelf als voor je collega’s. We laten je zien hoe jij een 360 graden beeld van je donateur krijgt en je de gegevens van de donateur ook up-to-date blijft. Zo leren we je adreswijzigingen door te voeren en gaan we aan de slag met ontdubbelen en samenvoegen van donateurs.

Verschillende onderdelen die voorbijkomen tijdens de training:
Accounts en contacten

  • De basis formulieren van Engage om relevantie relatie informatie op te slaan
  • Diverse overzichten van relaties
  • Snel invoerschermen


Relatiebeheer

  • Wijzingen doorvoeren zoals adres, bankrekening of relevantie informatie toevoegen
  • Contactmomenten met relaties vastleggen
  • Uitgebreide en simpele zoekfunctionaliteiten.


Activiteitenbeheer

  • Afspraken, taken en notities voor jezelf én je collega’s


Datakwaliteit

  • Duplicaten detecteren
  • Samenvoegen van relaties met behoud van gift historie


Lessons learned
Na het volgen van deze training ben je in staat NAW gegevens vast te leggen, alsmede interesses en financiële gegevens. We leren je nieuwe structurele giften of periodieke schenkingen op te voeren. Een donateur die belt om zijn of haar giftbedrag te verhogen? Na de training weet jij donateurs snel te vinden binnen Engage 365 en pas je zorgeloos het giftbedrag (of andere gegevens) aan.  Enthousiast geworden en verder in Engage 365 duiken? Dan is de cursus 2: werken met fundraising entry mogelijk ook iets voor jou.

Inschrijven?
Klik hier

Kies één of meerdere zomercursussen naar wens, klik hier voor meer informatie en de bijbehorende kosten. Daarnaast bieden we je, in de week na de training, nog de mogelijkheid om één uur lang met de trainer of een ervaren consultant over het trainingsonderwerp.

Vragen over onze summer school?
Neem vrijblijvend contact met ons op via info@ifunds.nl

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 juli 2020