Profiteren van gratis Microsoft Dynamics licenties

De Ifunds CRM oplossingen Engage 365 Fundraising en Engage 365 Members zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Wat veel organisaties niet weten is dat Microsoft veel NGO’s helpt met gratis software. Deze gratis software is onderdeel van ons product Engage 365.

Klanten van Ifunds krijgen daardoor veel functionaliteit gratis en betalen hier minimaal voor. Hierdoor gaat het geld van onze klanten naar hun missie en niet naar IT. Engage 365 biedt alle voordelen van een always up-to-date product, waarin de laatste Microsoft Technologie verwerkt is. Kortom, een toekomst proof systeem.

Indien je aan de juiste voorwaarden voldoet van Microsoft kom je voor gratis Dynamics 365 licenties in aanmerking. Ben je werkzaam in de non-profitsector dan is er een grote kans dat jouw organisatie hieraan voldoet.

Kortingen en donaties voor non-profitorganisaties
Microsoft biedt de in aanmerking komende non-profitorganisaties donaties en/of diensten met korting aan.
Microsoft wil de voordelen van de cloudtechnologie toegankelijk en betaalbaar maken voor non-profitorganisaties.
Bekijk de video voor meer informatie over de procedure om in aanmerking te komen.

Over Microsoft Philanthropies
Microsoft’s Tech for Social Impact, een business unit binnen Microsoft Philanthropies, zet zich in om betaalbare en toegankelijke technologie en tools aan non-profitorganisaties van elke omvang te leveren.
Het afgelopen jaar verstrekte Microsoft $2,5 miljard aan technologiebeurzen en kortingen aan zo’n 295.000 non-profitorganisaties.

In aanmerking komende organisaties en doelen:

Organisaties
Organisaties moeten een non-profitorganisatie of niet-gouvernementele organisatie zijn met een erkende juridische status.

Organisaties moeten geregistreerd zijn bij of erkend worden door de relevante autoriteiten als:

  1. Verenigingen of stichtingen met een publiek doel (Algemeen Nut Beogende Instelling – ANBI) status
  2. Verenigingen of stichtingen die anderszins op non-profit basis werken voor het algemeen nut
  3. Kerken en andere religieuze organisaties (kerkgenootschappen en hun zelfstandige onderdelen)

Doelen
Naast de organisatiecriteria mogen organisaties geen winstoogmerk hebben en moeten ze zich inzetten voor de lokale gemeenschap, met activiteiten die onder meer hulp aan armen, onderwijs, sociale voorzieningen, cultuur, milieu, mensenrechten en burgerinitiatieven bieden of stimuleren.

Ga aan de slag met kortingen en donaties van Microsoft >>

 

Profiteer van de voordelen

Zodra jouw registratie is goedgekeurd, heeft u toegang tot de non-profit hub. Hier kun je profiteren van aangepaste aanbiedingen om samenwerking, productiviteit en veiligheid van jouw organisatie te garanderen.

Innovatieve cloudoplossingen om uw impact te versnellen

  • Verbind mensen en informatie op een intelligente nieuwe manier: ontvang Microsoft 365 Business Premium gratis voor maximaal 10 gebruikers.
  • Begin uw overstap naar de cloud met Azure-cloudservices.
  • Houd contact met donateurs en vrijwilligers, maak contact met begunstigden en beheer de financiën: maak gebruik van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform om de betrokkenheid bij de leden/donateurs te vergroten, uw financiële systemen te moderniseren en flexibele bedrijfsprocessen op te bouwen.
  • 15 gratis gebruikers voor Dynamics 365 Sales & Customer Engagement (CRM)

De Ifunds CRM oplossingen Engage 365 Fundraising en Engage 365 Members zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Wil je hulp met de keuze voor Microsoft Dynamics of toelichting op de werkwijze van Microsoft voor non-profitorganisaties, neem dan contact met ons op via info@ifunds.nl.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 december 2021