Onze samenwerking met Kentaa

13 januari 2022

In een aantal berichten wil Ifunds zijn partners aan je voorstellen. Deze partners zijn allen software bedrijven met oplossingen voor de non-profit sector. In dit bericht zijn de spotlights gericht op onze partner Kentaa.
Kentaa kan gemakkelijk gekoppeld worden met Engage 365 Fundraising óf Engage 365 Members.

Wat doet Kentaa?
Online fondsenwerving voor elke non-profit organisatie. Naast slimme platforms geven wij advies om successen te boeken met crowdfunding, event fundraising, peer-to-peer fundraising en online collecteren. Onze klanten bestaan onder andere uit goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen.

Wat levert Kentaa de NGO’s op?
Meer betrokkenheid, meer donaties en meer contacten. Dat is de kracht van crowdfunding, fondsenwervende events en peer-to-peer fondsenwerving. Mensen die jouw al kennen en steunen, kunnen gericht geven aan projecten en jullie helpen het verhaal verder te vertellen. Bovendien stel je door met Kentaa te werken jouw betrokken achterban in staat om acties te starten en daarmee voor jouw organisatie fondsenwerving te doen. Op deze manier behandel je jouw achterban niet langer als een wandelende portemonnee, maar zet je hen echt centraal in jouw fondsenwerving.
Kentaa maakt het gemakkelijk én leuk om dit op een professionele en innovatieve manier aan te bieden. Doordat ze samen met meer dan 125 goede doelen organisaties hun platform blijven doorontwikkelen, wordt je steeds weer verrast met nieuwe features en kun je kennis en ervaringen delen met andere Kentaa gebruikers.

Hoe werkt Kentaa?
Ifunds en Kentaa zorgen ervoor dat alle actievoerders, donateurs en donaties en nieuwsbriefinschrijvingen die worden geworven automatisch landen in Engage 365, zodat je vanuit daar de verdere afhandeling of upsell kan faciliteren. Kentaa is vaak het eerste contact en dus het begin van de relatie die je wilt opbouwen met deelnemers aan jouw evenement en hun donateurs.

Wat vindt Ifunds van Kentaa?
Actievoerders zijn waarschijnlijk je beste ambassadeurs en die wil je optimaal bedienen. De oplossingen van Kentaa ondersteunen op het gebied van Peer 2 Peer en de koppeling met Engage 365 zorgt ervoor dat deze touchpoints in Engage 365 te vinden zijn voor een echt 360-graden leden of donateurs-beeld.

Waarom vindt Kentaa het prettig samenwerken met Ifunds?
Om de resultaten uit de online fondsenwerving inspanningen te optimaliseren, is het belangrijk te weten wie de actiestarters en donateurs zijn. Een CRM zoals Ifunds is daarvoor onontbeerlijk. Een koppeling met Ifunds was dan ook al heel lang een wens van ons en onze klanten en we zijn heel blij dat deze technische verbinding nu gelegd is. De persoonlijke relatie tussen Kentaa en Ifunds was altijd al heel goed en dat merken we in een hele fijne samenwerking en goede afstemming.

Welke klanten van Ifunds gebruiken Kentaa?
Een greep uit onze gezamenlijke klanten en hun bijbehorende campagne pagina’s gemaakt met Kentaa-software: Dance4life – campagne Droge Jan, Verre Naasten – campagne Mijn Mission, KNRM –  campagne Samen voor KNRM, Prinses Maxima Centrum – campagne Maximaal in actie en WereldOuders – campagne In actie voor WereldOuders.

Voorbeeld: Crowdfunding pagina Maximaal in Actie

Wil je zelf ook een oplossing van Kentaa of één van onze andere partners, dan helpen we je graag.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 januari 2022