Onze samenwerking met ClickDimensions

11 januari 2022

Graag nemen we je mee in het mooie aanbod van diensten van partners waarmee Ifunds samenwerkt. Deze partners zijn allen software bedrijven met oplossingen voor de non-profit sector. We werken al lange tijd met hen samen en hebben meerdere implementaties gedaan. Zodoende profiteren onze klanten gezamenlijk van de ontwikkelde integraties en platformen.

In een aantal berichten wil Ifunds zijn partners aan je voorstellen. In dit bericht zijn de spotlights gericht op onze partner ClickDimensions.
ClickDimensions wordt door Ifunds aangeboden onder de naam Engage Campaign, de oplossing voor jouw geautomatiseerde campagne­management.  ClickDimensions is een aanvulling op Engage 365 Fundraising óf Engage 365 Members.

Wat doet ClickDimensions?
Marketeers opereren tegenwoordig in een wereld waar het aantal marketingoplossingen overweldigend is, de tools die ze nodig hebben om te slagen te duur of te complex zijn, en de vaardigheden die nodig zijn om alles goed te doen, worden zelden gevonden in een enkel marketingteam.
Het ClickDimensions-marketing automatiseringsplatform, dat volledig geïntegreerd is in Microsoft Dynamics, lost deze uitdagingen op door één enkel uniform marketing-, analyse- en services-platform te bieden waarmee u deze tools optimaal kunt benutten en tegelijkertijd uw marketingresultaten voortdurend kunt verbeteren.

Wat levert ClickDimensions de NGO’s op?
ClickDimensions is een one-stop-shop marketingoplossing voor NGO’s die werken met Microsoft Dynamics. Het biedt een oplossing voor niet alleen e-mailmarketing, maar ook voor webformulieren, landingspagina’s, enquetes en web-tracking. Dit alles volledig geïntegreerd in de Engage 365 omgeving.

Hoe werkt ClickDimensions?
ClickDimensions is net als Engage 365 een oplossing die wordt geboden op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform. Dit betekent dat het volledig geïntegreerd werkt met de Engage 365 omgeving. Het heeft deze gebruikersinterface en heeft beschikking tot dezelfde donateursgegevens. Hierdoor kunnen zeer gepersonaliseerde en geautomatiseerde campagnes worden ingezet.

Wat vindt Ifunds van ClickDimensions?
Maak je op dit moment gebruik van Mailchimp, Spotler of een andere standalone email oplossing? De geïntegreerde oplossing van ClickDimensions zorgt ervoor dat je online donor journeys kunt configureren waarbij je de donateursgegevens ter beschikking hebt voor vergaande personalisatie. Het is een bewezen oplossing die snel live zal zijn met een aantrekkelijk kostenplaatje.

Waarom vind je het prettig samenwerken met Ifunds?
ClickDimensions is erg blij met de huidige professionele samenwerking. Als Platinum Partner is Ifunds de expert voor Goede Doelen en NGO’s. Inmiddels maken al veel klanten van Ifunds met plezier gebruik van het Marketing Automation Platform van ClickDimensions. We kijken daarom ook in 2022 weer uit naar een fijne samenwerking.

Welke klanten van Ifunds gebruiken ClickDimensions?
Een greep uit onze gezamenlijke klanten: Dokters van de Wereld, Amref Flying Doctors, Dance4Life, Plan Nederland, Prinses Máxima Foundation, Nederlands Dans Theater en de KNRM.
Eerder verscheen dit artikel KNRM over succesvolle leadsgeneratie over werken met ClickDimensions.

 

Wil je zelf ook een oplossing van ClickDimensions of één van onze andere partners, dan helpen we je graag.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 11 januari 2022