Onze gloednieuwe webinar studio

Wij organizeren graag uw webinar

29-01-2021, Over Ifunds – Het afgelopen jaar zijn veel omgangsregels veranderd. De fysieke ontmoetingen zijn omgezet in virtuele meetings vanaf de werkkamer thuis. Fijn dat er veel technologie beschikbaar is. Laten we hopen dat we binnenkort snel weer elkaar kunnen zien. Gelukkig heeft dit ook een positieve keerzijde, zo is de adoptie van digitale middelen sneller gegaan dan ooit. En kunnen we grote groepen sneller voorzien van dezelfde informatie. Het heeft veel van ons allen gevraagd.

Ifunds zet zich in voor een mooiere wereld. Dat doen we door het leveren van IT oplossingen voor fondsenwervende, ledenwervende en fondsverstrekkende organisaties. En dat doen we sinds enkele maanden ook met iets anders; het bieden van webinar faciliteiten voor andere organisaties die de wereld leuker en mooier maken.

De afgelopen maanden hebben we ruim 30 webinars georganiseerd voor partijen actief in de goede doelen wereld met tussen de 50 en 500 deelnemers. Wil jij als goed doel, of initiatief ook gebruik maken van de mogelijkheden? Wil jij je ledenvergadering, webinar, broadcast, kick-off, teammeeting of een uitzending organiseren maar je hebt niet de middelen? Wij kunnen tot 20.000 deelnemers faciliteren ? Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen aan info@ifunds.nl en we nemen contact met je op.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 januari 2021