Online Talkshow Vluchtelingenwerk Nederland

Bron: Ifunds, Dorien Soons – Marketing specialist, 21 juni 2021 

Op Wereldvluchtelingendag, 20 juni, heeft Ifunds de techniek verzorgd van de online talkshow Bakkie Doen? van onze klant VluchtelingenWerk Nederland.

Online talkshow Bakkie Doen?
Met een professionele crew is er vanuit de Ifunds studio in Nieuwegein een mooie show neergezet. Inhoudelijk was deze goed voorbereid voor Vluchtelingenwerk Nederland. Met als resultaat een live uitzending gevuld met afwisselende video’s met actuele content, live overschakeling naar de koffiebus in Amersfoort met Mo en Fatima en weer terug naar de studio. Informatief, verbindend, warm en vermakelijk.

Het was een geslaagde uitzending: er zijn veel mooie gesprekken gevoerd met vluchtelingen en Nederlandse gasten. Tijdens de live challenge werden er door Mo en Fatima zoveel mogelijk bakkies gedaan in de Albert Cuypstraat in Amersfoort.

Bakkie Doen? 2021
Vanwege corona organiseerde VluchtelingenWerk Nederland naast de online talkshow een beperkt aantal fysieke ontmoetingen door het aanbieden van bakkies aan huis. Op 18, 19 en 20 juni kwam een vluchtelingduo op bezoek bij een selectie van deelnemers die zich hiervoor had aangemeld om een bakkie en een gesprek aan te bieden.

Daarnaast kon men met de aanschaf van een item uit de Bakkie Doen? shop zijn/haar Bakkie Doen? ervaring helemaal compleet maken.

Nog steeds is het mogelijk een Bakkie Doen? item te bestellen. Ga hiervoor naar www.vluchtelingenwerk.nl/bakkiedoenshop

Uiteraard beland(d)en deze contactpersonen met hun bestellingen en donaties via het donatieformulier in het Engage 365 CRM-systeem.

Ifunds – Engage 365
Ifunds is CRM-software leverancier voor de non-profit sector, gebaseerd op Microsoft Dynamics. Engage 365 Fundraising is de Ifunds oplossing voor fondsenwervende organisaties.

Ook over PR had men niet te klagen. Zo besteedde Radio 2, Radio 4 en Libelle TV aandacht aan deze campagne.

Uitzending gemist?
Bekijk dan hieronder een beeldverslag.

Over de campagne Bakkie Doen?
De campagne ‘Bakkie Doen?’: een simpel en universeel kopje koffie. Dit initiatief is vijf jaar geleden in het leven geroepen om contact en ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders te bevorderen. Met een simpel en universeel kopje koffie worden werelden overbrugd en vooroordelen weggehaald. Er ontstaat wederzijds begrip. Bakkie Doen? vindt jaarlijks door heel Nederland plaats op en rond Wereldvluchtelingendag (20 juni).

VluchtelingenWerk Nederland
Vluchtelingenwerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 juni 2021