Nieuwe CTO Ifunds heeft scherp oog voor verbeteringen

Jetteke Valent, de nieuwe CTO van Ifunds, heeft een scherp oog voor continue verbeteringen. Als klant van Ifunds mag je rekenen op up-to-date tools om jouw uitdagingen te ondersteunen. “Ik word enthousiast als ik mogelijkheden tot verbetering zie. Ik wil de Ifunds producten nóg beter maken voor onze klanten.”

Bekend met Ifunds
Na het bekleden van verschillende functies bij onder andere KLM kwam Jetteke in aanraking met Ifunds toen zij als Change Manager bij Artsen zonder Grenzen werkte. Hier hielp zij de afdeling fondsenwerving met het optimaliseren van de inzet van mensen, processen en systemen. “Ik werd enthousiast van het product (Engage 365 Fundraising) en de potentie hiervan. Nu kan ik zelf een grote rol spelen in het volledig benutten van die potentie.”

Privé vind je Jetteke samen met haar vriend, zoon en kat in hun traditionele groene Zaanse houten huis in Westzaan. Is zij daar niet? Dan vind je haar waarschijnlijk op het strand, speelt zij een bordspel of is zij op reis.

Samenwerken om te optimaliseren
Ifunds klanten mogen van Jetteke verwachten dat zij continu, samen met klanten, werkt aan het verder verbeteren van de Ifunds producten. Hoe kunnen we nog meer business added value creëren voor onze klanten? Én dat die verbeteringen snel kunnen worden uitgerold bij de klant. De huidige releases omvatten veel nieuwe functionaliteit, maar laten wat langer op zich wachten. Het tempo van releases mag en kan omhoog. Collega’s kunnen rekenen op kritische vragen, vraag om input vanuit hun expertise en vervolgens op verbetervoorstellen. “Ik help anderen graag. Alleen samen komen we vooruit.”

Klaarstomen product development afdeling
Directeur Ester van Heuven is blij met de komst van Jetteke. “Ik ben superblij dat Jetteke begonnen is als CTO bij Ifunds om onze product development afdeling klaar te stomen voor het opschalen in Nederland en daarbuiten. Jetteke heeft ervaring opgedaan bij één van onze klanten en neemt dit mee in het waarmaken van onze ambities op gebied van Supporter Engagement vanuit onze afdeling product development.”

Inmiddels is Jetteke als CTO alweer 3 maanden werkzaam bij Ifunds. Zij ervaart Ifunds als een hecht team met mensen die écht behulpzaam zijn naar elkaar. “Een club gedreven mensen die graag hun steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld.”

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 juni 2022