Martijn Uijlenhoed, een Change Consultant met een voorliefde voor de goede doelen wereld en data

Onlangs vervoegde Martijn Uijlenhoed zich als Change Consultant bij het team van Ifunds, met een rugzak vol ervaring uit het werkveld. Wat klanten van Ifunds van Martijn kunnen verwachten? Hij zal er o.a. voor zorgen dat het maximale uit de Ifunds oplossingen gehaald wordt bij de klant om zo organisatiedoelstellingen te behalen.   

Een liefde voor CRM en data 

Martijn heeft veel ervaring opgedaan binnen de goede doelen wereld. Zo heeft hij vijftien jaar bij goede doelen gewerkt als Fondsenwerver en is hij Teamleider Fondsenwerving en Donorcare geweest bij onder andere Unicef, Plan Nederland, Hartstichting en Artsen zonder Grenzen. Naast zijn enorme belangstelling voor goede doelen, heeft Martijn altijd al erg veel interesse gehad in CRM en data. In zijn vorige functie bij een marketingbureau voor goede doelen, Mindwize, heeft hij zich hier dan ook helemaal verder in verdiept.  

In zijn nieuwe rol bij Ifunds komen zijn interesses dan ook uitstekend bij elkaar. 

Naast dat Martijn erg gelukkig wordt van de goede doelen wereld, gecombineerd met CRM, en data, heeft hij tal van andere hobby’s. Zo vindt hij het leuk om hard te lopen, te lezen, te koken, met zijn hond actief bezig te zijn en alles wat met voetbal te maken heeft. Zo is hij ook trouwe supporter van zijn kids . Voor een goed glas wijn mag je hem overigens ook altijd wakker maken 😉. 

Het vinden van de perfecte match  

Binnen Ifunds zet Martijn zijn waardevolle ervaring in om klanten verder te helpen met vragen en verzoeken rondom de Ifunds applicaties. Martijn is dan ook aan boord om echt met ze mee te denken en om samen de perfecte match te vinden tussen vraag en oplossing.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn klantervaring goed met de klant kan meedenken om de juiste vraag en de juiste oplossing naar boven te krijgen.” 

Inmiddels is Martijn alweer eventjes aan de slag bij Ifunds. “De mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen is een ander aspect, waarvan ik in ieder geval nu al kan zeggen dat ik dat erg waardeer bij Ifunds.” 

 

  

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 7 december 2022