Data en Technologie voor mensen laten werken – Martijn Euyen stelt zich voor

Introductie

Data en technologie moeten werken voor mensen en niet andersom. In deze introductie stelt Martijn Euyen, manager Marketing & Sales bij Ifunds zich voor.
Op 1 juni ben ik begonnen als manager Marketing & Sales bij iFunds en sindsdien mocht ik kennismaken met een aantal klanten. Via deze weg stel ik mezelf graag aan jou voor. Ik zie het ook als een uitnodiging om de verbinding aan te gaan. De uitdagingen en kansen voor fondsenwervers zijn divers en van groot belang. Een goed gesprek is essentieel om hier op een betekenisvolle manier mee om te gaan.

De rode draad: data en technologie laten werken voor mensen

Mijn loopbaan staat in het teken van het laten samenwerken van data en technologie voor mensen, met een focus op klantcontactprocessen zoals Marketing, Sales en (Digital) Customer Service. Mijn reis begon ongeveer 25 jaar geleden bij een foodservice groothandel in Ede, op de afdeling Verkoop. Daarna stapte ik over naar de financiële dienstverlening, waar ik vanuit verschillende rollen werkte aan het benutten van data en technologie om klanten en medewerkers te ondersteunen.

Focus op Microsoft

Gedurende die tijd ontdekte ik het Microsoft ecosysteem en besloot ik te gaan werken bij CRM Partners, nu bekend als Fellowmind. In de 8 jaar dat ik daar werkte, groeide het bedrijf van zo’n 120 medewerkers in Nederland naar ongeveer 2500 medewerkers in meerdere landen. Ik mocht vanuit verschillende consultancy- en managementrollen bijdragen aan deze groei. Uiteindelijk was ik samen met een commercieel team verantwoordelijk voor de bediening van de markt van financiële dienstverleners in Nederland.
In 2022 kwam ik in contact met iFunds, een organisatie die ik al langer in het vizier had. Tijdens de gesprekken merkte ik dat deze stap mij een kans bood om mijn kennis en ervaring te verbinden met het maken van maatschappelijke impact. Dat was iets waar ik al langere tijd naar op zoek was. Uiteindelijk leidde dit tot mijn start in juni in de rol die ik nu bekleed.

Persoonlijk

Ik woon in Ede met mijn vriendin en kinderen. Ik speel graag piano, meestal in het weekend. Lezen is een favoriete bezigheid, vooral als het mijn vakgebied raakt. Reizen is ook iets waar ik van geniet; het verruimt mijn horizon en stelt me in staat om mensen uit verschillende culturen te leren kennen. Daarnaast ben ik dol op de schoonheid van de natuur en verken ik graag de bossen en heidegebieden van de Veluwe op de fiets.  Ik vind het iedere keer weer indrukwekkend om te zien hoe ieder seizoen de natuur weer anders kleurt. Het bepaalt me erbij dat alles verandert, maar dat fundamentele dingen blijvend zijn.
Ik zie ernaar uit om vanuit mijn aandachtsgebied Marketing en Sales samen te werken met iFunds en onze klanten. Als organisatie bevinden we ons in een transitiefase, wat uitdagingen met zich meebrengt, maar ook veel kansen biedt. Om deze kansen te benutten, is het cruciaal om onze mensen en middelen goed en gericht in te zetten. Dat is ook de reden voor de uitnodiging om met elkaar in gesprek te gaan.

Werken vanuit de verbinding tussen mensen

Het bouwen en onderhouden van waardevolle verbindingen tussen mensen is altijd een van mijn belangrijkste uitgangspunten geweest, zowel zakelijk als privé. Dat is soms uitdagend, maar het is altijd de moeite waard. Ik hoop dat we dat ook kunnen doen vanuit onze samenwerking en de relatie die daaruit voortkomt.
Ik vind het interessant en zinvol om via LinkedIn contact te houden met de mensen met wie ik samenwerk. Op dat platform deel ik regelmatig wat ik doe en heb ik contact met vakgenoten. Als je het leuk vindt om daar de verbinding met me aan te gaan, vind je mijn LinkedIn-profiel hier.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 juli 2023