Landschappen kiezen voor Engage 365 Fundraising

Groninger Landschap en Brabants Landschap kiezen voor onboarding op Ifunds Engage 365 Fundraising

29-01-2021, Engage 365 Fundraising – Bij veel goede doelen zien we een verschuiving van de achterban. Waar in het verleden vooral de oude generatie trouw de donaties overmaakten, zien we dat de nieuwe generaties andere verwachtingen hebben. Bij landschappen is dat niet anders. De beschermers die jaarlijks een éénmalige lidmaatschap (donatie) laten incasseren zullen afnemen. En wat komt daarvoor in de plaats? Juist: de generatie die meer betrokken wil worden. De generatie die wellicht niet trouw donaties toezeggen, maar de generatie die door de gebieden heen wandelen. Die naar evenementen komen.

Naast andere landschappen hebben nu ook het Groninger Landschap en het Brabants Landschap gekozen voor Engage 365 Fundraising. Door het vastleggen van het 360 graden klantbeeld maken ze van anonieme bezoekers ambassadeurs. Zodat je deze betrokkenen op het juiste moment de juiste informatie krijgen met als doelstelling een hogere betrokkenheid, toename van de ambassadeurs en uiteindelijk spontane of structurele donaties. En het mooie is, deze twee landschappen zullen samen optrekken in de digitale transformatie.

Wil jij als landschap ook je bezoekers binden, boeien en betrekken? Neem dan contact met ons op voor de speciale landschappen aanpak!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 januari 2021