Klanten waarderen Ifunds Grant Management met een 8.5

Afgelopen november en december heeft Ifunds weer een Klanttevredenheidsonderzoek uitgestuurd naar alle klanten en dus ook de klanten die Ifunds Grant Management (GM) gebruiken.

Ifunds GM is een iets andere applicatie dan de overige software producten die Ifunds aanbiedt: deze oplossing is speciaal ontworpen voor vermogensfondsen en subsidieverstrekkende organisaties. Het helpt onze 35 klanten overzicht te houden over het fondsaanvragen proces. Het geeft de mogelijkheid om te focussen op de doelstelling van het fonds en bespaart tijd in het administreren van alles rondom de aanvraag.

We zijn enorm blij met de feedback van de klanten en met het geweldige gemiddelde eindcijfer van een 8,5! Klanten waarderen ons product en dienstverlening en dat is waar wij het elke dag weer voor doen. Dankzij de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek hebben wij duidelijk inzicht gekregen in wat we goed doen en wat we kunnen verbeteren.

Uiteraard komen uit een klanttevredenheidsonderzoek ook altijd aanbevelingen naar voren. Een aantal suggesties die gedaan werden rondom het versturen van de berichten gaan we zeker verder bekijken en overleggen met de ontwikkelaars. We zijn al volop bezig met een ander voorgedragen verbeterpunt namelijk het aanpassen van de layout van het aanvraagportaal. Zo blijft ons product door groeien.

Nogmaals dank aan allen die hebben deelgenomen aan het klanttevredenheidsonderzoek.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 27 januari 2023