Korte terugblik najaar 2022 Ifunds Grant Management

Voor wie Ifunds op LinkedIn volgt of regelmatig op onze website kijkt, heeft misschien gezien dat het Ifunds Grant Managementteam flink veel op pad was het afgelopen half jaar. De aanleiding om dat te doen was de nieuwe versie, Ifunds Grant Management Winter 2023, te presenteren aan onze klanten.

Hieronder een korte samenvatting van de afgelopen maanden:

  • We hebben in totaal maar liefst 4 live bijeenkomsten georganiseerd bij 4 klanten: Stichting Janivo in Amsterdam, Elise Mathilde Fonds in Maarsbergen, Fonds Sluyterman van Loo in Beverwijk en Sint Laurens Fonds in Rotterdam.
  • In totaal hebben we 24 organisaties op de hoogte gebracht.
  • Ook gaven we een webinar voor de mensen die niet aanwezig konden zijn bij de bijeenkomsten.

Voor ons was het erg waardevol om iedereen weer live te zien. Klanten vonden het op hun beurt weer erg leuk om eens op bezoek te zijn bij een ander fonds en andere medewerkers te ontmoeten. Andere leuke reacties die we niet direct zelf voorzien hadden na bovenstaande activiteiten zijn:

  • Nieuwe leads die aangebracht werden door klanten;
  • We werden voorgedragen door Johanna Kinderfonds bij de FIN *) om op hun twee jaarlijkse leden bijeenkomst aanwezig te zijn als 1 van de 3 zakelijke leveranciers.

We sluiten de laatste weken van 2022 dan ook af met een voldaan gevoel en kijken alvast uit naar wat 2023 ons gaat brengen.

Ben je benieuwd wat Ifunds Grant Management met de operationele efficiency van je organisatie kan doen, lees dan hier de klantverhalen van Dioraphte en Fonds Sluyterman van Loo. Of wil je meer weten over de nieuwe release? Neem dan zeker contact op met Annemiek Mion.

*) De FIN is een vereniging die de belangen van fondsen en foundations behartigt.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 december 2022