Ifunds Nederland & Duitsland behalen opnieuw AVG / GDPR certificering

Data Privacy en goede omgang met de grote hoeveelheden vertrouwelijke gegevens van onze klanten vinden we bij Ifunds heel belangrijk. Met de invoering van de AVG (en ook daarvoor al met de WBP) is het voor onze klanten ook van belang zeker te weten dat Ifunds goed met hun data omgaat. Om voor onszelf en de buitenwereld na te gaan of we het goed doen worden regelmatig audits en tests uitgevoerd.

We zijn erg trots te melden dat Ifunds Nederland in oktober 2020 het Data Pro Certificate opnieuw heeft behaald. Deze certificering van de NL Digital (de brancheorganisatie voor ICT bedrijven) is speciaal bedoeld voor bedrijven die, net zoals Ifunds, persoonsgegevens verwerken voor en van hun klanten. De Data Pro Code is de eerste gedragscode onder de AVG die door de nederlandse Autoriteit Persoonsgevens is goedgekeurd.

Tijdens de Data Pro audit wordt getoetst in hoeverre je de regels van de Data Pro Code volgt en of je dus op een juiste manier de persoonsgegevens verwerkt volgens de Autoriteit Persoonsgegevens. En deze audit is dus door Ifunds met goed gevolg afgelegd in de afgelopen maanden. De continuering van de data pro certificering komt naast de al bestaande Privacy Waarborg certificering van Ifunds.

Lees hier, voor meer informatie over Data Pro.
Ook Ifunds Duitsland heeft haar certificering de afgelopen maanden kunnen verlengen. Lees hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 oktober 2020