Ifunds lanceert haar Ifunds Academy

Er zijn van die momenten dat je lekker bezig bent. En dan wil je iets voor elkaar krijgen, maar het lukt even niet. Je probeert het op te zoeken op internet of aan een collega te vragen. En welke hulp wordt dan meestal als het meest prettige ervaren? Van die korte-zonder-inleiding-geklets filmpjes op YouTube. De hulp van die collega die precies begrijpt wat je doet en daardoor de context van je kent en hup gelijk het juist kan uitleggen zonder van alles eromheen.

Op internet kun je ontzettend veel informatie vinden. Als je iets over Microsoft Word, Excel, Dynamics, PowerBI enz. opzoekt, kom je al gauw terecht op verschillende YouTube-instructiefilmpjes, blogjes van mensen en de documentatie van Microsoft zelf. En in allerlei verschillende talen, vaak in het Engels. En het sluit vaak net niet aan waardoor je veel puzzelt en al gauw weer een paar uurtjes verder bent. Hoe fijn is het als je gewoon terecht kan bij iemand die begrijpt waar je mee bezig bent en het kan uitleggen hoe het in jouw situatie werkt?

Ifunds consultants helpen elke dag mensen het makkelijker te maken om met Ifunds en Microsoft technologie om te gaan. Van kleine ‘tips en tricks’ tot volledige configuraties die saaie handmatige taken van je overnemen en volledig of semi-geautomatiseerd laten verlopen. Om onze consultants van deze kennis te voorzien zijn we bij Ifunds gestart met de Ifunds Academy. Onze centrale plek voor het opbouwen en borgen van kennis omtrent fondsenwerving, marketing campagnes, stornoprocedures, incasso’s verwerken, donateursinzichten maken, IATI-rapportages genereren, enz. We zijn de Ifunds Academy stap voor stap aan het uitbreiden met nieuw materiaal; van webinars, cursussen tot events en informatiebronnen beschikbaar stellen.

Deze informatiebehoefte speelt niet alleen bij ons, maar ook bij jullie. En daarom gaan we de Ifunds Academy ook voor jullie openstellen. Op dit moment bieden we de volgende vijf trainingen aan:

  • Relatiebeheer: In Ifunds Engage 365 kun je meer dan alleen een donateur registeren. Na het volgens van deze training weet je precies wat er allemaal bij het beheren van organisaties en donateurs komt kijken.
  • Engage 365 basics: Fondsenwerving met Ifunds Engage 365 en Microsoft Dynamics: 360 graden donateursbeeld, campagnes opzetten, incasso’s verwerken, enz. Na het volgen van deze training begrijp je hoe alles met elkaar verbonden is en hoe het samen werkt.
  • Selecties, views en dashboards: Vaak wordt gebruik gemaakt van de standaard Views in Ifunds Engage 365. Met deze training begrijp je dat Ifunds Engage 365 met Dynamics veel meer mogelijkheden biedt om inzichten te werven. Deze views kunnen zelfs rapportages vervangen!
  • Fundraising Entry: Even handmatig aan de telefoon een nieuwe donateur opvoeren is een zorgvuldig en tijdrovend karwei. Het handmatig verwerken van hele marketinglijsten met donateurs is ondoenlijk om foutloos te doen. Met deze training weet je hoe je handig vele donateurs ineens kan verwerken zoals met het importeren van Excel/CSV-bestanden.
  • ClickDimensions: Basistraining van de tool ClickDimensions die waarbij je meer leert over e-mailmarketing zoals het versturen van bijv. nieuwsbrieven en welkomstbrieven waarbij je het klikgedrag van lezers kan inzien per lezer en over algehele mailing. Deze training is zowel als Fundamentals of als Advanced te volgen.

De komende tijd maken we de Ifunds Academy onderdeel van de website van Ifunds zodat je altijd het actuele aanbod kan zien en je kan inschrijven. Als je nu al gebruik zou willen maken van een training, neem dan contact per e-mail met academy@ifunds.nl of via je Customer Success Manager.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 september 2020