Ifunds en Ternair verlengen partnership om nog meer impact te maken bij klanten

Ifunds en Ternair hebben besloten hun strategisch partnership, dat al dateert uit 2017, voor de komende jaren te verlengen. De cross-channel marketing automation tool van Ternair wordt intensief gebruikt door veel Ifunds klanten. Deze oplossing stelt non-profit organisaties in staat om hun marketingprocessen te versnellen en te verbeteren door het eenvoudig samenbrengen en toepassen van klantgegevens uit verschillende offline en online databronnen.

“De combinatie Ifunds en Ternair biedt een gebruikersvriendelijke en krachtige oplossing voor gerichte, persoonlijke en relevante 1-1 communicatie met donateurs en relaties”, aldus Erik van Stiphout, directeur Ternair.

“Het slim kunnen toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld door Ternair plus onze kennis en ervaring op het gebied van relatie en databasemanagement in de Non-Profit sector, stelt ons in staat om ons nog beter toe te wijden om social impact te creëren voor onze relaties. Kortom: sociale Impact door slimme oplossingen”, aldus Edwin Schalk, directeur Ifunds.

Wil jij meer weten over de multi-channel marketing automation tool van Ternair, neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 12 juni 2019