Ifunds aanwezig bij Corporate Power & Vakdag Fondsenwerving

Ifunds was de laatste tijd aanwezig op maar liefst 2 netwerk events. Heerlijk om na ruim 2,5 jaar weer de mogelijkheid te hebben om klanten, prospects en andere in het echt te treffen. Allereerst waren we aanwezig bij het event Corporate Power waar het thema “groene en duurzame groei” centraal stond. Bij dit event komen twee doelgroepen van Ifunds samen. Aan de ene kant legden vermogensfondsen uit hoe ze met het schenken of lenen van geld bijdragen aan een betere wereld, aan de andere kant waren er fondsenwervende organisaties die met de vermogensfondsen in contact komen om het werk ook daadwerkelijk uit te voeren.

Het tweede event, de Vakdag Fondsenwerving, vond plaats op de prachtige locatie van de wagenwerkplaats in Amersfoort. Ruim 700 fondsenwervers en branchegenoten verenigden zich op deze dag om het te hebben over de nieuwe supporter, over customer engagement, over sponsorprogramma’s, de acceptgiro en eigenlijk te veel andere thema’s om op te noemen.

We waren present met een mooie stand, uiteraard de mooiste ;-) centraal gelegen op het beursplein. In één van de wagons vertelden we voor een geïnteresseerd publiek hoe je snel en pragmatisch gebruik kan maken van het uitgebreide donatieprogramma van de Microsoft Cloud for Non Profits. Het was een geslaagde dag in een mooi kader waar we met veel klanten gesproken hebben en sommige zelfs als ‘social hero’ op de foto zijn vastgelegd. Heb je ons gemist op de Vakdag Fondsenwerving of nog even de sfeer opsnuiven? Klik hier voor een korte impressie van de dag.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 juni 2022