Hoera! Wij zijn Microsoft Gold Partner

Onlangs ontvingen wij van Microsoft de status van Gold Certified Partner. De afgelopen jaren hadden wij al een strategische partnership met Microsoft en een Silver Certified Partner status. Het doorontwikkelen van onze Ifunds Engage oplossingen en vele implementaties heeft nu geleidt tot een Gold Partnership.

Hierdoor is de band met Microsoft nog meer versterkt, kunnen we meer samenwerkingen aangaan rondom technische innovaties en ondersteuning krijgen bij uitzonderlijke situaties. We zijn trots om een Microsoft partner te zijn en deze nieuwe status is een erkenning van onze expertise. Bij een Microsoft Gold Certified Partnership komen vele nieuwe voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening aan onze relaties nog verder optimaliseren.

We kijken uit naar nog jarenlange samenwerking met Microsoft en de stappen die wij, samen met hen, zullen ondernemen om op het gebied van Ifunds Engage te kunnen blijven ontwikkelen.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 19 augustus 2017