Het Social Enterprise karakter van Ifunds

Al 27 jaar levert Ifunds software aan non-profit organisaties. Door onze klanten te ondersteunen op het vlak van IT kunnen zij zich richten op dat wat écht belangrijk is: het maken van impact. Dagelijks zijn zij bezig om de wereld te verbeteren. Ook wij willen ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld en het behalen van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties in 2030. 

Vandaar dat een van onze speerpunten dit jaar zich dan ook richt op het Social Enterprise karakter van Ifunds. Zo is Ifunds sinds kort lid geworden van MVO Nederland. Hiermee ondertekenen we dat we in onze activiteiten en processen rekening houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en eerlijke ketens.  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is organisatie breed en kan op vele facetten worden toegepast. Wist je dat meer dan 60% van ons wagenpark al volledig elektrisch is, en onze geschenken zoveel mogelijk duurzaam en lokaal worden ingekocht?  

Ook laten we ons van onze sportieve kant zien door regelmatig deel te nemen aan fundraising evenementen van onze klanten. Fietsen, hardlopen en wandelen liggen goed in ons straatje, maar heb je een ander leuk evenement op de planning staan, laat het ons dan zeker weten via info@ifunds.nl. 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 augustus 2022