Het Nieuwe Instituut kiest voor Engage 365 Fundraising

Oktober 2021

Met trots kondigen we onze nieuwe klant Het Nieuwe Instituut aan. Het Nieuwe Instituut was op zoek naar een nieuw CRM-systeem. Zoals zij zelf schreven in hun informatie-verzoek: “Als instituut voor Digitale cultuur wil HNI meer van zijn CRM maken dan een online kaartenbak’. Met Engage 365 Fundraising kun je inderdaad het beste halen uit je CRM-systeem. In Engage 365 kun je heel eenvoudig al je fondsenwervende activiteiten kwijt; van volledig geautomatiseerde trigger-based customer journeys tot multi-channel campagnemanagement én volledige ondersteuning van het financiële proces.

Van museumbezoeker tot lid
HNI kent diverse type contactpersonen in het CRM. Van potentiële museumbezoekers, daadwerkelijke museumbezoekers, onderzoekers, leden tot student-, bedrijfs- of vriend van HNI.  Potentiële museumbezoekers zijn bijvoorbeeld scholen. Zo biedt het HNI een educatief programma aan scholen aan. Schoolklassen kunnen – online of fysiek – op een begeleide ontdekkingstocht gaan.

HNI wil de betrokkenheid van alle Persona verhogen. Zo willen ze de bezoekers van hun museum in Rotterdam goed vastleggen in het CRM. Met Engage 365 Fundraising worden alle gekochte tickets in Engage 365 ingelezen, zodat de marketeers kunnen beginnen met fondsenwerving.

Redenen om voor Ifunds te kiezen
Ifunds is goed thuis in de processen van culturele organisaties. Zo is  het Nederlands Dans Theater al jaren een trouwe klant. Ifunds dacht goed mee in de processen van HNI. Daarnaaast wil HNI graag werken met Microsoft oplossingen, zoals Sharepoint en Outlook en deze integreren met het CRM. HNI zal het CRM intensief gaan gebruiken met een flink aantal gebruikers uit diverse afdelingen.

Wij zijn blij Het Nieuwe Instituut te kunnen verwelkomen!

Over Het Nieuwe Instituut
Het Nieuwe Instituut is het nationale instituut voor architectuur, design en digitale cultuur. Het Nieuwe Instituut heeft verschillende tentoonstellingsruimtes, een museumwinkel, een museumcafé, een auditorium, educatieve ruimtes en een tuin.
Het Nieuwe Instituut houdt zich bezig met de grote ontwikkelingen in de maatschappij, zoals de krapte op de woningmarkt, de energietransitie, de opkomst van kunstmatige intelligentie, mobiliteit of het gebruik van de publieke ruimte. Het Nieuwe Instituut toont het werk van ontwerpers, brengt mensen met elkaar in contact, verzamelt, ontwikkelt en deelt kennis.

 

Meer weten over de genoemde Ifunds oplossing? Download dan hier de Factsheet Engage 365 Fundraising of bekijk de webinar 360-graden donateursbeeld met Enage 365 Fundrasing.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 22 oktober 2021