Gevangenzorg Nederland en Stichting Opkikker kiezen voor Engage 365 FR

21-05-2021 – Gevangenenzorg NL blijft bij Ifunds en Stichting Opkikker kiest voor Engage 365 Fundraising 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen waar een kind ernstig ziek is. Tijdens de Opkikkerdagen ontvangen zij jaarlijks zo’n 2.000 gezinnen en bezorgen zij het hele gezin een lichtpuntje in moeilijke tijden waardoor nieuwe, onvergetelijke herinneringen gemaakt kunnen worden.

Stichting Opkikker zocht daar een systeem voor dat al deze mensen centraal kan registreren, zodat de juiste mensen op het juiste moment het juiste bericht ontvangen. En dat zij daarnaast natuurlijk op een zo efficiënt mogelijke wijze, zo veel mogelijk kunnen donaties werven. Ifunds Engage 365 ondersteunt in het volledige fondsenwervende proces, maar vanwege de goede configuratiemogelijkheden die Microsoft Dynamics biedt kan men ook alle gezinnen, ambassadeurtjes en vrijwilligers rondom de Opkikkerdagen vastleggen in het systeem. De ambassadeurtjes worden groter en kunnen dan vertellen over het mooie werk van Stichting Opkikker. De basis is namelijk de ‘Customer Engagement’ module van Microsoft Dynamics 365, beter bekend onder de naam CRM. Het langdurig onderhouden van al deze relaties is erg belangrijk.

Stichting Opkikker kiest voor Ifunds omdat Ifunds 100% focus heeft op de nonprofit-markt en vanwege de productaanpak, waardoor er minder als maatwerk geïmplementeerd hoeft te worden en de implementatietijd korter is. Daarnaast zorgt deze aanpak er ook voor dat het beheer, support en de doorontwikkeling op Ifunds Engage 365, wat ervoor zorgt dat steeds meer nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd, goedkoper wordt.

Gevangenenzorg Nederland

Foto: Erik de Jonge, Dir.-secretaris Gevangenenzorg NL en Sander Helmes, Ifunds

Gevangenenzorg Nederland werkte voorheen met de lokale versie van Engage 365. Met nieuwe wensen voor de toekomst was het beter om over te stappen naar de cloud versie van Engage 365. Begin 2021 heeft Gevangenenzorg NL besloten om te onboarden op Ifunds Engage 365.

Ifunds is inmiddels een vertrouwde sparringspartner. Onze Ifunds collega Janneke Sala heeft als adviseur een lange periode in een outsourcing behoefte van Gevangenenzorg NL voorzien. Zij zorgde er samen met Gevangenenzorg NL dat er het maximale uit het CRM-systeem werd gehaald.  We zijn dan ook blij met het opnieuw gestelde vertrouwen van Gevangenenzorg Nederland in Ifunds!

 

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 mei 2021