Engage 365 als cloud oplossing

Nu ruim een half jaar geleden heeft Ifunds Engage 365 uitgebracht als volwaardige SaaS cloud oplossing. De producten Fundraising, Membership en PME werken vanuit dezelfde basis namelijk Microsoft Dynamics 365. De transitie van een on-premise oplossing naar een cloud oplossing beperkt zich niet alleen tot de software. Het raakt ook de manier waarop Ifunds nu omgaat met productontwikkeling, support en het verder doorontwikkelen van de Engage 365 oplossingen. Uitgangspunt hierbij is dan ook, Ifunds maakt standaardoplossingen tenzij.

Enkele voordelen van Engage 365 als cloud oplossing:

Voordeel 1: Eén en dezelfde basis voor de Engage 365 oplossingen waardoor ondersteuning, updates en doorontwikkelingen elkaar sneller opvolgen. Hierdoor is de software ook altijd up-to-date. Ook de ontwikkelingen van Microsoft houdt Ifunds nauwlettend in de gaten om snel in te kunnen springen op nieuwe ontwikkelingen. Voorbeeld is de verbeterde gebruikerservaring: de ‘Unified Interface’.

Voordeel 2: Beschikbaarheid, stabiliteit en toekomstbestendigheid van de software welke geborgd wordt door het Microsoft Dynamics, Office 365 en Azure platform. Engage 365 is overal beschikbaar via browser als mobiel.

Voordeel 3: Het cloud platform welke naadloos past in bestaande IT-landschappen, Officeapplicaties en het Microsoft Power Platform. Denk hierbij aan Outlook, Microsoft Flow, Power Apps, Power BI en Portals.

Benieuwd naar onze cloud oplossing, neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over Engage 365.

Contact

Terug naar overzicht

Geplaatst op 18 april 2019