Dance4Life kiest voor Engage 365

Dance4Life koos onlangs voor Engage365 Fundraising van Ifunds. E365 Fundraising is de Ifunds oplossing voor fondsenwerving. Hiermee kun je je donateurs betrekken, boeien en binden. In dit bericht lees je meer over de redenen van Dance4Life voor Engage 365 te kiezen.

Dance4Life kiest voor Engage 365

Dance4Life droomt van een wereld waarin alle jongeren in staat zijn om gezonde seksuele keuzes te maken, grenzen aan te geven en nee – of juist ja! – te zeggen tegen seks. Een wereld waar ze gezonde relaties kunnen ontwikkelen. Met het internationale programma Journey4Life dragen wij bij aan het terugdringen van hiv infecties, ongewenste zwangerschappen en seksueel geweld onder jongeren. Dance4Life is per 1 januari 2021 onderdeel van Rutgers, kenniscentrum voor sexualiteit.

 

Keuze voor Engage 365 Fundraising
Rutgers en Dance4life gebruikten reeds veel Microsoft software en hadden al Microsoft Dynamics kennis in huis. Via het netwerk zijn ze bij Ifunds terecht gekomen.

Dance4Life koos voor Engage 365 Fundraising, omdat Ifunds de expert is op het gebied van fondsenwerving en omdat Ifunds een product biedt op Microsoft Dynamics 365 CRM software, waarmee zij snel up en running konden zijn.

Dance4Life gaat met het nieuwe CRM de volgende processen ondersteunen:

  • Relatiebeheer
  • Donateursadministratie
  • Fondsenwerving
  • Campagnes
  • FinanciĆ«le administratie

Voor de volledige integratie van Campagne Management met Marketing Automation gaat Dance4Life ook werken met Engage 365 Campaign powered by ClickDimensions.

Rutgers wil als eerste starten met de organisatie Dance4Life en vervolgens Engage 365 wellicht binnen Rutgers breder inzetten. Vervolgens wil men meer afdelingen toevoegen.

Dance4life wil snelheid en doorpakken, omdat ze in november al een campagne gaan starten. En met de Ifunds onboarding methodologie is dit in relatief korte tijd mogelijk.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 september 2021