Trees for All kiest voor Engage 365

Trees for All koos onlangs voor Engage365 Fundraising van Ifunds. Hierin kun je heel eenvoudig al je fondsenwervende activiteiten kwijt; van volledig geautomatiseerde trigger-based donor journeys tot multi-channel campagnemanagement én volledige ondersteuning van het financiële proces. 

Trees for All kiest voor Engage 365

‘Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen’. Dat is het motto van onze nieuwe klant Trees for All. Het Utrechtse goede doel ‘Trees for All’ zet zich in voor een groene en gezonde aarde en je kan bij hen een boom planten of een bijdrage leveren om CO2 te compenseren.

 

We zijn heel blij met ‘Trees for All’ als nieuwe klant en dat zij hebben aangegeven een match gevonden te hebben in Ifunds als CRM leverancier en deze partnership aangaan ?.

Trees for All zorgt ervoor dat over de hele wereld bomen worden geplant en bossen worden hersteld. Dit zijn complexe internationale projecten. Dat is een belangrijke reden dat zij voor Ifunds heeft gekozen. Ze zien in Engage 365 Fundraising met daarbij de PME module een complete oplossing. Doordat hiermee de projecten-administratie ook geïntegreerd is. Hiermee kan Ifunds de achterban van Trees for All goed informeren en tevens alle projecten goed managen vanuit één systeem. Met Engage 365 PME kun je eenvoudig projecten beheren, controleren & evalueren.

Trees for All verwacht zelf het een en ander te kunnen configureren binnen het Microsoft platform. Wimjan Heezen, senior Manager Finance&Operations Trees for All: We zijn een relatief kleine, maar momenteel sterk groeiende organisatie zijn en moeten daarom onze kosten scherp begroten.” 

Als de beste optie lijkt dat de klant zelf een gedeelte van de configuratie kan doen, dan staan wij daar zeer positief tegenover. Wij streven immers naar een partnerschip en niet naar een leveranciers relatie. We vinden als Ifunds ook dat geld moet gaan naar het goede doel en niet naar IT!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 september 2021