Microsoft

Microsoft investeert een miljard dollar wereldwijd aan clouddiensten voor non-profit organisaties

Satya Nadella, CEO van Microsoft, maakte tijdens het World Economic Forum in Davos bekend dat Microsoft Philanthropies de komende drie jaar een miljard dollar aan clouddiensten doneert aan non-profitorganisaties en universiteiten. Daarbij is er een nauwe samenwerking met Microsoft Research en Microsoft Business Development.

Met deze stap onderstrepen ze het commitment om (cloud)technologie in te zetten voor het aanpakken van de grote sociale problemen in de wereld en het stimuleren van wetenschappelijke vooruitgang. Dit speciaal opgerichte team, Microsoft Philantropies, zorgt voor het stroomlijnen en toepasbaar maken van de Microsoft oplossingen voor non-profit organisaties. Wist je dat Microsoft ook een speciale kortingsregeling hanteert voor non-profit organisaties? Hier kun je er meer over lezen.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe initiatieven die Microsoft Philantropies ontplooit dan raden we je zeker aan om je in te schrijven voor hun nieuwsbrieven via deze link.

Ben je ook actief op LinkedIn dan is het ook leuk om bv. Erik ArnoldGlobal CTO & Tech for Social Impact Leider bij Microsoft Philantropies te volgen.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 31 oktober 2019