Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Alle oplossingen van Ifunds werken op basis van Microsoft Dynamics 365. Met Microsoft Dynamics 365 is de hele Microsoft wereld op één platform bij elkaar gebracht. Dit zorgt voor een naadloze integratie van je CRM-systeem met apps zoals Office 365, Outlook, PowerBI en alle andere apps van Microsoft. Daarnaast zijn er standaard koppelingen met Microsoft Dynamics add-ons en de Microsoft Dynamics appstore.

Door de integratie van alle componenten is Dynamics 365 een flexibele, kostenbesparende en gemakkelijk te gebruiken oplossing. Alle Apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Er wordt alleen betaald voor wat er nodig is, op het moment dat het nodig Is. De applicaties werken naadloos samen. Hierdoor wordt er geen tijd meer verspeeld aan het wisselen tussen verschillende applicaties, maar is het mogelijk om snel te schakelen.

Microsoft Dynamics 365 helpt uw organisatie om te groeien, door te ontwikkelen, te innoveren en digitaal te transformeren. Dynamics 365 is door Microsoft gemaakt om gebruikers te ontzorgen door efficiënt te kunnen werken, naadloos mee te kunnen genieten van software ontwikkelingen en probleemloze hosting.

Meer informatie over Dynamics 365 voor non-profit organisaties vind je hier.

Welke oplossingen bieden wij jou?

Of je nu donateurs en vrijwilligers, leden of sympathisanten hebt… Of je subsidies verstrekt, fondsen werft of contributies int… Er is een Ifunds CRM-oplossing voor jou. Ook voor het goed monitoren van projecten en transparant communiceren met de achterban over waar de inkomsten aan worden besteed, kun je bij ons terecht. Ook helpen we je jouw campagnes te personaliseren en te verspreiden over al je online én offline kanalen door middel van marketing automation en campagne management oplossingen. Met welke slimme oplossing(en) ga jij aan de slag?