Kinderfonds MAMAS live op Ifunds Engage!

Na een succesvolle implementatie is Ifunds Engage afgelopen maart volledig in gebruik genomen door Kinderfonds MAMAS.

Om te kunnen groeien en haar doelen te blijven bereiken, heeft Kinderfonds MAMAS het afgelopen jaar te kennen gegeven dat zij graag relatiemanagement in de breedte van de organisatie wil ondersteunen. Bij een diepere analyse kwamen de wensen en eisen die zij stelt aan een nieuw product naar voren. Dit waren onder meer:

– een systeem waarin de relatie centraal staat en niet het financiële proces;
– volledig inzicht in alle relaties van de organisaties, dus niet alleen donateurs;
– ondersteuning van customer journeys en work flows;
– een gebruiksvriendelijk product;
– een systeem dat bijdraagt aan efficiënter werken.

Na de eerste kennismaking met Ifunds Engage zag MAMAS haar wensen vertaald. Ifunds Engage is een CRM systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics waarin het relatiebeheer van de gehele organisatie, waaronder de donateurs, centraal staat. Natuurlijk zijn naast de financiële processen ook de fondsenwervende tools onderdeel van Ifunds Engage. Deze tools zijn door Ifunds in eigen beheer ontwikkeld en gebaseerd op jarenlange ervaring met honderden klanten in de non-profit sector. Doordat Microsoft Dynamics de basis is van Ifunds Engage, integreert Ifunds Engage volledig met de bestaande software waarmee MAMAS al jaren werkt. Voor MAMAS was het een logische stap om over te gaan op het innovatieve Ifunds Engage.

Jiska van Hartskamp van Kinderfonds MAMAS: ‘’We zijn heel blij met de migratie naar Ifunds Engage en zijn klaar voor een nieuwe stap. We hebben met Ifunds een zeer betrouwbare partner voor zowel hosting als support voor nu en in de toekomst.’’

Met Ifunds Engage helpen we Kinderfonds MAMAS meer te bereiken en haar droom waar te maken:

MAMAS deelt de droom die elke moeder in de wereld heeft voor haar kind:
dat ieder kind liefde, zorg en bescherming verdient en krijgt, zodat het zich vrij kan ontwikkelen, een goede toekomst krijgt en gelukkig wordt.
MAMAS verbindt de betrokkenheid van gewone mensen in Nederland en in Zuid-Afrika en schept daarmee ruimte voor inspirerende mamakracht in actie: dagelijkse zorg en een eerlijke kans op een toekomst voor de meest kansarme kinderen.

Wij bedanken Kinderfonds MAMAS voor haar vertrouwen en geven met veel enthousiasme en inzet een vervolg aan onze jarenlange plezierige samenwerking!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 2 april 2016